ERDOĞAN'I SELAHATTİN'E BENZETİYORUM

TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanı Mahir Sönmez,Hakimiyet Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN'I SELAHATTİN'E BENZETİYORUM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol KARA/TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanı Mahir Sönmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ı bu dönemin Selahattin Eyyubi’si olarak gördüğünü belirterek,  onun ferasetli duruşu ile  net duruşu ile ABD ve Avrupa ülkeleri gereken dersi alıyor dedi.

 

 

2010 YILINDA KURULDUK

 

2010 Yılında TÜMSİAD’ın kurulduğunu söyleyen Mahir Sönmez küçük orta ve büyük işletmelerin bir araya gelmesiyle 15 Bin’e yakın kişinin yan yana olduğu iş adamları derneği’nin adı TÜMSİAD’dır ‘’ifadelerini kullandı.

 

 

VATANIMIZIN VE MİLLETİMİZİN YANINDA OLDUK

 

Şuurlu insanların bir dernek çatısı altında bir araya geldiği yerin adı TÜMSİAD dır diyen Mahir Sönmez, ‘’TÜMSİAD 15 Temmuz öncesi ve sonrası sürekli vatanının ve  Milletinin yanında oldu. 15 Temmuz ‘da da Cumhurbaşkanımızın net duruşu ile takdirlerini kazandı ‘’diye konuştu.

 

 

ERDOĞAN’IN DİK DURUŞU ŞER  GÜÇLERİ KORKUTTU

 

Mahir Sönmez,” Abdulhamit ve Adnan Menderes döneminde de Türkiye bir yere geldiği an ABD önderliğinde Batı kendine yakışanı yapıyor. Ülke şaha kalktığında ABD ve batılı müttefikleri bir darbe ile ülkemizde bir şeyler yapmaya çalışıyor. 2002 yılından itibaren ülke şahlanışa geçti ekonomik, sosyal anlamda ülke ivme kazandı.’’dedi.

 

 

DÜNYANIN ZORUNA GİTTİ

 

Sönmez,’’e-muhtıralarla 17-25 ile bir şeyleri sekteye uğratmaya çalıştılar olmadı bunların en alçağı olan 15 Temmuz’u bu ülkenin evladı ile yine bu ülkenin evlatlarına kurşun sıktırmaya gayret ettirdiler. Batıya Siyonistlere laf söyleyen lider sayısı çok az. BM’de toplantısında Dünya 5 ‘den büyük diyorsa, gözlerinin içine baka baka haykırıyorsa bu çok önemliydi. Bu tabi zorlarına gitti. Türkiye’deki piyonlarla birlikte bütün olumsuzlukları vizyona soktular. Allah’a hamd olsun ki, satılmışların arkasından gitmedi. Tavrını net koydu önündeki liderin ferasetli duruşu ile insanlar onun peşinde ölümüne gittiler.  “ dedi.

 

 

 

BU DÖNEMİN SELAHATTİN EYYUBİSİ ERDOĞAN’DIR

 

Bu dönemin Selahattin Eyyubisi’nin Recep Tayyip Erdoğan olduğuna dikkat çeken Mahir Sönmez, “Selahattin Eyyübi Peygamberimizin hadisi ile Hz Ebubekir Kudüs’ü fetih etti. Fetihten sonra haçlı seferleri ile birlikte Kudüs elden gitti. Selahattin Eyyubi Kudüs elden gittikten sonra, ”Kudüs Müslümanların elinde değilse gülmek yemek içmek bir Müslümana yakışmaz dediyse, Bugünün Selahattin Eyyubi’si olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı görüyorum. Çünkü net duruşu Avrupa’ya karşı dik kendi insanına mütevazı duruşu ile sayın Cumhurbaşkanımızı Selahattin Eyyübiye benzetiyorum “ dedi.

 

BAHÇELİ NET DURUŞUNU GÖSTERDİ

 

Türkiye’de Muhalefet, Muhalefetliğini yapmıyor diyen TÜMSİAD Başkanı Mahir Sönmez,  Muhalefet FETÖ’nün konuşmalarını metne döküyor. Vatandaş ile kavgalı, vatanı ile barışık değil, ekonomiye karşı, Ak Parti ne derse biz tersini söyleyeceğiz diyorlar. Ülke insanının ağzı ile değil batının ağzı ile konuşuyorlar’’ diye konuştu.

 

 

Sönmez,”MHP lideri Devlet Bahçeli  net duruşunu gösterdi. Takdir etmemek elde değil.Ülkenin zorda olduğu ve sıkıntılı olduğu dönemde muhalefeti bir tarafa bırakıyor. CHP ise kendine yakışanı yapıyor. “ dedi.

 

HAİNLER ORTAYA ÇIKARILMALI

 

15 Temmuz hainlerinin ortaya çıkarılması gerektiğine işaret eden Sönmez” Bunların yönü ne olursa olsun ortaya çıkarılmalı. Siyasi ve Medya ayağı da ortaya çıkarılmalı. 250 Şehit verdik.  Kontrollü darbe deniliyor. Cumhurbaşkanımızı yakalayıp öldürselerdi bu kontrollü darbe mi olacaktı. Erdoğan’ı ne yapsalar yenemiyorlar. Bazen belden aşağı vurmaya çalışıyorlar. Bu da tutmuyor. 15 Temmuz’a kontrollü darbe diyenler aklını kayıp etmiştir.” şeklinde konuştu.