ERDOĞAN'DAN SIKI TAKİP

ERDOĞAN'DAN SIKI TAKİP
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgını dolaysıyla tüm bakanlıklar ve bağlı kurumlar  çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Salgının ilk yayılmaya başladığı andan itibaren her türlü önlemin alınması talimatını veren Cumhurbaşkanı Erdoğan da hemen her dakika bakanlıkların yaptığı çalışmalarla ilgili evinden bilgi alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından da "Milletimizin hizmetinde mesaimiz devam ediyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyor, adımlarımızı eşgüdüm içerisinde atmayı sürdürüyoruz." ifadelerinin yer aldığı bir mesaj yayınladı.

Bu mesaj yayınlanırken Erdoğan aynı zamanda bakanlar ile video konferansında bir araya geldi. Tüm bakanlardan korona’ya karşı verilen mücadele için yaptıklarını dinleyen Erdoğan, tek tek bilgi aldı.

Cumhurbaşkanının bu mesajı ve ortaya koyduğu görüntü de gösteriyor ki salgınla ilgili tüm Bakanlıklar anlık bilgilerini ve yaptıkları çalışmaları cumhurbaşkanı ile paylaşıyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan da eksik gördüğü husus ve çalışmalarla ilgili gerekli talimatları anında veriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu görüntüsünün taşıdığı ikinci ve belki de en önemli mesaj, kendisinin bir devlet başkanı olmasına ve üzerinde bir ülkenin tüm sorumluluğu olmasına rağmen koyulan kurallara harfiyen uyması ve çalışmalarını evden çıkmadan yürütüyor olması.

Darısı hiçbir sorumluluğu, mükellefiyeti, kendinden beklenen herhangi bir görev ve sorumluluk olmamasına ve risk gurubu içerisinde olmasına rağmen, yasak dinlemeyip sokağa çıkarak hem kendisinin hem de temasta bulunduğu insanların hayatlarını hiçe sayan vatandaşlarımızın başına…