ERDOĞAN'DAN BELEDİYE HİZMETLERİNE ÖVGÜ

Erkan BAY/Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da Ak Partinin 6. Olağan Kongresine katıldı.

 ERDOĞAN'DAN BELEDİYE HİZMETLERİNE ÖVGÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19. kez geldiği şehrimizde Elazığ Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerden övgü ile bahsetti.Cumhurbaşkanı Erdoğan,’’Elazığ'ın parkları, yolları ve kavşakları ile çok geliştiğini ve nereden nereye geldiğini" ifade etti

HERKESE GAKKOMSUN DENİLMEZ GAKKOŞ

Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Salonda binlerce vatandaşa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,’’ "Gakgom babacandır, gözü de pektir. Mazluma yumuşak, zalime serttir. Kalleşliği bilmez haşa, erkektir. Herkese gakgomsun denilmez gakgoş." diyerek,Elazığ'ın herkese "gakgomsun" denilmeyeceğini tüm Türkiye'ye gösterdiğini dile getirdi.

 

ELAZIĞ’IN İLÇELERİNE ÖVGÜ

Erdoğan, Elazığ'ın Palu ilçesinin yüzde 92'nin üzerindeki "evet" oyuyla, ilçeler arasında ilk 5'e girdiğini hatırlatarak, Baskil ilçesinin yüzde 87 ile, Arıcak ilçesinin yüzde 83'ü bulan oranlarla Türkiye genelinde ilk 100'ün içine girdiğini belirtti.

ELAZIĞ, CESARET ABİDESİ KAHRAMANLAR ÇIKARMIŞTIR

Elazığ'ın, tarihinin her döneminde cesaret abidesi kahramanlar çıkarmış bir şehir olduğuna dikkati çeken Erdoğan, bunun son örneğinin de yaklaşık bir yıl önce teröristleri tabancasındaki son kurşuna kadar çarpışarak durduran ve ardından şehit olan Fethi Sekin olduğunu söyledi.

 

KAHRAMANLAR CAN VERİR YURDU YAŞATMAK İÇİN

Sekin'in, İzmir Adliyesi önündeki çatışmasının görüntülerini her izlediğinde dilinin ucuna şair Hüseyin Nihal Atsız'ın, "Kahramanların Ölümü" ismindeki şiirinden, "İnsan büyür beşikte mezarda yatmak için. Ve kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için." dizelerinin geldiğini aktaran Erdoğan, Fethi Sekin'in tıpkı 15 Temmuz şehitleri gibi yurdu yaşatmak için can veren kahramanlardan birisi olarak milletin ve ülkenin tarihine ismini yazdırdığının altını çizdi.

 

BEN SİZİN GADANIZI ALAM

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Salonda bulunan coşkulu vatandaşlara hitap ederek,’’Ben sizin Gadanızı alam’’,Elazığ bugün bir başka.Maşallah’’dedi.

 

HER GELİŞİMDE ELAZIĞ’I BİR BAŞKA GÖRÜYORUM

Elazığ’a her gelişinde bir başka Elazığ gördüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,’’Geçtiğimiz 15 yılda ülkemizi nereden nereye getirdiğimizi siz Elazığlı kardeşlerim çok iyi biliyorsunuz.15 yıl geriye gidelim,böyle bir Elazığ varmıydı?Ben her gelişimde Elazığ’ı bir başka görüyorum.Allah’a hamd olsun.’’dedi.

YOLLAR, KAVŞAKLAR VE PARKLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan,’’Havaalanından çıkıyorsunuz ,şehir merkezine gelene kadar 3 gidiş 3 geliş yollar.Nereden nereye.Kavşaklar ve parklar.Elhamdülillah,nereden nereye.Üniversitesiyle,okullarıyla artık Elazığ bir batı kenti olmanın gerisinde değil,önüne çıkmıştır.’’dedi.