'ERDOĞAN, ÇAĞIMIZIN SELAHADDİN EYYUBİSİ' 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,Hakimiyet Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

'ERDOĞAN, ÇAĞIMIZIN SELAHADDİN EYYUBİSİ' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol KARA/Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,’’Dünya Müslümanları, Cumhurbaşkanımıza 2. Selahattin Eyyubi gözü ile bakıyor. Böyle bir lideri Elazığ ‘da ağırlamak ne büyük bir onur dedi.

 

BAŞARAMAYACAKLAR

Yanılmaz,“Bütün Dünya’nın kabullendiği Dünya liderini Türkiye içinde tabiri caizse, belden aşağı vurarak, onu küçültmeye çalışmak ancak küçültmeye çalışanları küçültür. Ama başaramayacaklar. Güneşi balçıkla sıvayamazlar.  Sayın Erdoğan’ın liderliğini balçıkla sıvayamazlar. Gittiği her yerde, Dünya Müslümanlarının mazlumların kalbinden gelen bir aşkla Cumhurbaşkanımızı  karşılıyorlarsa, Bu Allah’ ın verdiği büyük bir nimet.” diye konuştu.

 

DÜNYA MÜSLÜMANLARINA CESARET VERMİŞTİR

Cumhurbaşkanı’nın  Dünya liderliği göstererek bütün organizasyonları yapması, bugüne kadar BM’de ilk kez ABD aleyhine bir kararı çıkartması, Türkiye’nin aynı zamanda gücünü de gösterdiğini söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Davos da İsrail’e Erdoğan’ın tepkisi belki çok anlaşılmamıştı. İsrail Cumhurbaşkanının gözünün içine baka  baka  “Siz Bebek öldürmeyi çok iyi bilirsiniz”  diyerek Dünya mazlumlarına, Dünya Müslümanlarına cesaret vermiştir” dedi.

 

ERDOĞAN SUDAN’DA TEKBİRLERLE KARŞILANDI

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,”BM’de “Dünya 5’ten büyüktür” dediğinde dünya mazlumları demek ki bizim hakkımızı savunan bizimle birlikte olan bir cesur yürek var diyerek cesaretlenmiştir. Kudüs olayı bunların hepsinin üzerine miheng taşı gibi gelip oturdu. Çünkü Kudüs önemli bir  şehir sadece dünya Müslümanlarının değil Hristiyanların da kutsal mekanı. Ben yaptım oldu mantığı ile İsraillin başkenti olarak ilan etmesi ABD’nin ben yaparım olur kimse karşı çıkamaz mantığının sonucudur. ABD bu kez yanıldı çünkü Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Dünya lideri var. Bütün Dünya’nın sevgi ve Muhabbetle hasretle beklediği bir Dünya lideri var. Afrika gezisini hepimiz gördük. Büyük bir sevgi ile karşılandı. Hele Sudan da Tekbirler ile karşılandı.” dedi.

 

ERDOĞAN’A SELAHADDİN EYYÜBİ GÖZÜ İLE BAKIYORLAR

Şu an Dünya Müslümanlarının Cumhurbaşkanımıza 2. Selahattin Eyyubi gözü ile bakıyorlar diyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ‘’Böyle bir lideri Elâzığ ‘da ağırlamak ne büyük bir onurdur. Bizler için büyük bir gururdur’’dedi.

 

ELAZIĞLILAR CUMHURBAŞKANIMIZI HASRETLE DİNLEYECEKLER

Yanılmaz,” İnanıyorum ki, bütün Elazığlılar Cumartesi gelip onun ağzından çıkanları hasretle dinleyecekler. Dünya lideri olan insanlar bazen başkaları tarafından kıskanılabiliyor. Bu bir kıskançlığın göstergesi. Esasında şu an olan bitenler Selahattin Eyyubi döneminde olan bitenlere çok benziyor. Selahattin Eyyubi Kudüs’ü almak için diğer Müslümanlarla görüştüğünde bir çoğu Kudüs’ü alırsak Selahattin Eyyubi kahramanlaşır almayalım.  Bunun altında kıskançlık yatıyor. Bencillik yatıyor. Bugünde ben aynısını görüyorum. Bütün Dünyanın kabullendiği Dünya liderini Türkiye içinde kendi içinde tabiri caizse, belden aşağı vurarak, onu küçültmeye çalışmak ancak küçültmeye çalışanları küçültür. Ama başaramayacaklar. Güneşi balçıkla sıvayamazlar.  Sayın Erdoğan’ın liderliğini balçıkla sıvayamazlar. Gittiği her yerde, Dünya Müslümanlarının mazlumların kalbinden gelen bir aşkla Cumhurbaşkanımızı karşılıyorlarsa, Bu Allah’ın verdiği büyük bir nimet.

Bize de  yakışan böyle bir lidere sahip olduğumuz için onur duymamızdır. “ dedi.

 

DÜNYA’NIN TÜRKİYE’YE İHTİYACI VAR

Biz Devlet, Millet ve ülke olarak şanslı bir dönemde yaşıyoruz diyen Mücahit Yanılmaz, “Dünya da adından söz ettiren bir ülkede yaşıyoruz.

 Fransa’daki o gazetecinin sorduğu soruya Erdoğan, Aslanlar gibi cevap verdi.Böyle bir lider tarihte az görülür. Belki gelecekte Tarih Bizim bilmediğimiz birçok konuyu anlatacak. Biz Devlet, Millet ve ülke olarak şanslı bir dönemde yaşıyoruz. Dünya da adından söz ettiren bir ülkede yaşıyoruz.” dedi.

 

TÜRKİYE MAZLUMLARIN GÜCÜDÜR

Yanılmaz,” 2019 Seçimlerinde  Milletimiz Teorinin pratiğe geçeceği oylamayı yapacak. 16 Nisan’da Teoriye Milletimiz EVET dediyse, inanıyorum ki,2019’da da fiilen pratiğe geçmesine EVET diyecek. Türkiye’nin karar alma organları tekrar pratik olacak çok daha rahat olacak. Daha hızlı kararlar alacağız. Daha hızlı büyüyeceğiz. Daha hızlı gelişeceğiz. Türkiye inşallah Dünya’daki gücünü bulunduğu yerden çok daha ileriye götürecek. Türkiye’nin gücü Dünya mazlumlarının gücüdür. Türkiye’nin gücü Müslümanların gücüdür. Türkiye’nin gücü garibin yetimin kimsesizin gücüdür. Türkiye varsa, bunlarda var. Türkiye yoksa onlarda yok. Makedonya gezisinde gördüm ki, Dünya’nın bize ihtiyacı var. “ dedi.