'ERDOĞAN BÜYÜK FEDAKARLIK YAPTI'

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın 1,5 sene önce erken seçim kararı almasını çok cesur bir karar olarak değerlendirdiğini belirterek,'Bu kesinlikle bir fedakârlıktır. Kimse koltuğunu 1,5 sene erkene alarak siyasi risk almazdı. Ama Sayın Cumhurbaşkanımız bu riski almıştır. Bu karar stratejik bir karardır.' dedi.

'ERDOĞAN BÜYÜK FEDAKARLIK YAPTI'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ, ‘’Ülkemizin içinde ve etrafında bulunduğu durum göz önüne alınarak bu kararı alanlara kutluyorum’’ dedi.

 

Demirdağ,”Ülkemizin meselelerini ötelemeden erken seçim kararı alınması çok cesur bir karar bu kararı alanları tamamını kutluyorum. Çünkü hakem her zaman halktır. Halkın söylediği hepimizin başının tacıdır. Bu açıdan yapılacak seçimi önemli buluyorum. Türkiye’nin ciddi meseleleri var. Hem ülke içinde hem ülke dışında gelişmeler açısından baktığımızda bazı kararların alınması zorunluydu. Ülkenin seçim kararı ile iki yıl daha zaman kayıp etmesini hem ekonomi açısından hem ülkemizin istikrarı açısından faydalı olmayacaktı. Seçimin erkene alınmasını faydalı olarak görüyorum. Bu kesinlikle bir fedakârlıktır. Kimse koltuğunu 1,5 sene erkene alarak siyasi risk almazdı. Ama Sayın Cumhurbaşkanımız bu riski almıştır. Bu karar stratejik bir karardır.  Bu Sayın Cumhurbaşkanının büyük bir devlet adamı olduğunu da gösterir. “