ERDEM: ''ÇANAKKALE'Yİ GEÇİLMEZ KILAN AYNI RUH VE İNANÇ YÜREKLERİMİZDE''

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC)Başkanı Semih Erdem,18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdem, mesajında vatanın bölünmez bütünlüğüne dikkat çekti.

ERDEM: ''ÇANAKKALE'Yİ GEÇİLMEZ KILAN AYNI RUH VE İNANÇ YÜREKLERİMİZDE''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FHGC Başkanı Semih Erdem 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdem, mesajında “Çanakkale; ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasının yanı sıra milletinin esenliği uğruna canlarını düşünmeden feda eden şehitler ve gazilerin, ülkelerinin zorda kalması durumunda neler yapabileceklerini tüm dünyaya gösterdikleri destandır. Çanakkale, hiçbir silah gücünün iman gücünü yenemeyeceğini dünyaya gösterdiğimiz büyük bir direniş destanıdır. Yurdumuzun şehit kanlarıyla sulanmış kutsal toprakları üzerinde hür yaşıyorsak, bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. O gün Çanakkale’yi geçilmez kılan aynı ruh ve inanç yüreklerimizde. Yeni yetişen neslimizin, Çanakkale ruhu ile yetişmesi temennisi ile yedi düvele karşı savaşan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” şeklinde mesajını tamamladı.