Erdem: 'Büyük üzüntü içerisindeyiz'

Anadolu Ajansı Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın cansız bedenine ulaşılması sonrasında Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti(FHGC) Başkanı Semih Erdem bir başsağlığı mesajı yayımlayarak olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Erdem: 'Büyük üzüntü içerisindeyiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

    Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'nda 10 Mayıs'ta karla mücadele ve yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı virajlarında uçuruma düşen AA muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın cansız bedenine 14 gün sonra ulaşıldı.

Nişancı'nın ölüm haberinin ardından FHGC Başkanı Semih Erdem bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Erdem mesajında gazeteciliğin dünyanın en zor şartlarda yerine getirilen meşakkatli mesleklerden biri olduğuna değinerek “Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajları'nda bastığı kar kütlesinin kopması sonucu 10 Mayıs'ta uçuruma düşen Anadolu Ajansı muhabiri Nişancı'nın cansız bedenine ulaşıldığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Umutlarımız yerini üzüntüye bırakmış durumda.Büyük üzüntü içerisindeyiz. Meslektaşımızın ailesine, Anadolu Ajansı çalışanlarına ve tüm basın camiamıza başsağlığı diliyoruz.” Diyerek Anadolu Ajansı muhabiri Abdulkadir Nişancı'ya ve arama faaliyetlerinde şehit olan Astsubay Mustafa Gidergelmez ile Uzman Çavuş Eyüp Kapaklıkaya'ya Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.