ERDEM: ATATÜRK, SONSUZA KADAR KALPLERİMİZDE YAŞAYACAK

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

ERDEM: ATATÜRK, SONSUZA KADAR KALPLERİMİZDE YAŞAYACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Erdem, “Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz lider, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 81.yıl dönümünde özlem, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Ulu Önder Atatürk sonsuza dek kalplerimizde yaşayacak” dedi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla FHGC Başkanı Semih Erdem bir anma mesajı yayımladı. Başkan Erdem, “Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz lider, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 81. yıl dönümünde özlem, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.

“ATATÜRK’ÜN BIRAKTIĞI ESERLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Ulu Önder Atatürk’ün kalplerinde ebediyen yaşayacağını vurgulayan Başkan Erdem, “Yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyen Büyük Önder Atatürk, tüm dünyanın takdir ettiği büyük bir devlet adamıdır. Bağımsızlığın, ulusal birliğin, bölünmez bütünlüğün sembolü olan Ulu Önderimizin hedef olarak gösterdiği yolda yürüyoruz ve bu ve bu kutlu yoldan asla dönmeyeceğiz” diyerek Atatürk’ün bıraktığı eşsiz eserlere her daim sahip çıkacaklarını ifade etti.

“ATA’MIZIN İZİNDEN YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ ”

Sözlerini sürdüren Erdem, “Bir 10 Kasım günü maddi varlığıyla aramızdan ayrılan, Mustafa Kemal Atatürk düşünceleri ve ilkeleriyle dünya durdukça bizim önümüzü aydınlatacaktır. Bizler de, onun emanetlerine sahip çıkarak, onun izinden yürümeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Komutan, eşsiz lider, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.