Engelli Maaşı Kesilen Vatandaş Maaşını Geri İstiyor !

Tamer ÖREN - Elazığ'da yaşayan Mehmet Emin SERTDEMİR adlı vatandaş geçinemediğini söyleyerek bakıcı maaşı nedeniyle kesilen engelli maaşının yeniden kendisine bağlanması için yetkililerden yardım istiyor.

Engelli Maaşı Kesilen Vatandaş Maaşını Geri İstiyor !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da yaşayan ve %84  ağır özürlü raporuna sahip olan Mehmet Emin SERTDEMİR adlı vatandaş  evinde kaldığı abisinin bakıcı maaşı alması nedeniyle engelli maaşının kesildiğini  söyleyerek maaşının yeniden bağlanması için yetkililerden yardım istedi. 

SERTDEMİR “Ben 3 yıl önce terör nedeniyle Diyarbakır’dan  Elazığ’a göç ettim.  56 yaşında bekar bir insanım. Kendime ait bir dikili ağacım bile yok. Abim bakıcı maaşı  aldığı için bende yanında kalıyorum. Bakıcı maaşı almazsa onun yanında kalma şansım yok. Kanunlar böyle gerektiriyor olabilir. Fakat; evin içine giren parayı benimle paylaşmak zorunda değil. Ayda 565 lira para başkaları için az para olabilir fakat; benim için çok büyük para, benim bir yerde çalışma imkanım yok. Tüm ihtiyaçlarımı o parayla karşılıyorum. Ben sayın valimizden, bürokratlarımızdan sorunumun çözülmesi için yardım bekliyorum” dedi.