EN BAŞARILI VEKİL

EN BAŞARILI VEKİL
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ORC Araştırma Eğitim Danışmanlık Şirketi isimli bir firma, milletvekillerinin başarı oranlarını araştırmış. Araştırmada,  her milletvekili kendi seçmenine sorulmuş ve gelen cevaplara göre sonuç ortaya çıkmış.

 Araştırmaya katılan kişilere; “son 2 yılı değerlendirdiğinizde bölgesel çalışmaları, meclis çalışmaları ve halkla iletişimine göre sizce ilinizin en başarılı milletvekili hangisidir?”  sorusu yöneltilmiş.

Yapılan anket çalışmasında Doğu Anadolu Bölgesi’nin en başarılı 10 milletvekili belirlenmiş.

Araştırmaya göre AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yüzde 39,8 başarı oranıyla Doğu Anadolu Bölgesi’nin en başarılı 6. Milletvekili seçilmiş.

Tabi bizlere de bu bilimsel araştırma sonuçlarına göre başarılı milletvekili seçilen Zülfü Demirbağ’ı tebrik etmek düşer.  Madem halkımız en başarılı milletvekili olarak Demirbağ’ı görmüş ve kendilerini işaret etmişler bizlere söyleyecek bir söz olmasa gerek. Ancak şehrimizin sorunlarıyla daha çok yakından ilgilenen, birçok bakan ve üst düzey bürokratlarla daha çok görüşüp şehre olumlu yansımaları olan hizmetlerle ismi anılan milletvekillerimize sanki biraz haksızlık mı olmuş diyesiniz.

İktidar milletvekillerimizin başarılı çalışmalarına ve gayretlerine şahit olan halkımız, bu sonuçlara ne der bilmeyiz ama “ son 2 yılı değerlendirdiğinizde bölgesel çalışmaları, meclis çalışmaları ve halkla iletişimine göre sizce ilinizin en başarılı milletvekili hangisidir?”  sorusunun cevabı olarak farklı milletvekilleri de akıllara getirmiyor değil.

Ne diyelim, halkımız ne demişse iyisini demiştir.