Emre Öztürk prensipte tamam!

Bordo-Beyazlı ekibimiz iç transfer çalışmaları kapsamında ikinci anlaşmasını sağlarken, Diarra'nın görüşmek üzere 26 Haziran'da Elazığ'da olacağı bildirildi

Emre Öztürk prensipte tamam!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

22 Haziran’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da Elazığspor Başkanlığı’na seçilmesi beklenen Başkan Adayı Hacı Murat Yümlü’nün iç transfer çalışmaları devam ediyor. İç transferde sadece Mehmet Yiğit ile anlaşma sağlayan ve imza attıran Başkan adayı Yümlü, ikinci imzayı Emre Öztürk’e attıracak. Bayramdan önce Elazığ’a davet edilen ve tesislerde yapılan görüşmenin ardından düşünmek için süre isteyen Emre Öztürk ile prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Emre Öztürk’ün 1 hafta sonra Elazığ’a geleceği ve yeni sözleşmeye imza atacağı bildirilirken, ufak pürüzlerin kaldığı ve bu pürüzlerin giderilemeyecek pürüzler olmadığı öğrenildi.

Başkan adayı Hacı Murat Yümlü, Emre Öztürk ile yapılan görüşmeyi ve ayrıntılarını onaylarken, ayrıca Ahmet Sabri Fener ile de görüştüğünü Sabri’ye başka kulüpten teklifler geldiğini ifade etti. Elazığspor’un bütçesine göre Sabri’ye teklifini yaptığını belirten Yümlü, “Sabri’den haber bekliyoruz” dedi. Yümlü, Senegalli futbolcu Diarra’yı da Elazığ’a davet ettiklerini ve 26 Haziran’da Diarra’nın Elazığ’da olacağını söyledi.