Emre Öztürk, 2. Lig'e geldi!

Elazığspor tribünlerinin sevdiği isimlerden olan eski futbolcumuz Emre Öztürk, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi ile transferin son gününde sözleşme imzaladı

Emre Öztürk, 2. Lig'e geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, eski Elazığsporlu ve son olarak Afjet Afyonspor’da forma giyen sağ bek oyuncusu Emre Öztürk ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. 

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı, "Yeni sezona başladık. Bugün hocamızın verdiği rapor doğrultusunda sağ bek mevkiine takviye yaptık. Afjet Afyonspor’dan Emre Öztürk kardeşimiz ile 1 yıllık mukavele imzaladık. 27 yaşındaki Emre kardeşimiz daha önce Süper Lig ve 1. Lig ekiplerinde mücadele vermişti. Bugünden itibaren takımımız başarısı için ter dökecek. Ben anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Bugün itibariyle transferlerimizi de noktalamış olduk” dedi. 

Emre Öztürk ise, “İnegölspor’a geldiğim için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımızla birlikte İnegölspor’u hak ettiği noktalara çıkartmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Anlaşma hem kendi adıma hem de İnegölspor adına hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Emre Öztürk, Elazığspor’un maddi sıkıntılarla boğuştuğu dönemde takımdan ayrılmayarak taraftarların gönlünde taht kurmuştu