Emeklerinize sağlık!

Bordo-Beyazlı ekibimizin 1 yıllık transfer engelinin kalkmasında şüphesiz en büyük pay Vali Çetin Oktay Kaldırım ile Asilhan Arslan'a ait

Emeklerinize sağlık!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, uzun süren sahipsizlik ortamından nihayet kurtuldu. Transfer tahtası son 3 saat içinde açılırken, tahtanın açılmasında iki isim verdikleri mücadelelerle dikkat çektiler.

Onlar kim mi? Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan.

Elazığspor için yaptığı kampanyaların yanı sıra sürekli kulüple iç içe olan ve her maçına nizami olarak gitmeye gayret gösteren Vali Kaldırım, kayyumda olan takımı resmen küllerinden doğurdu. Takımın İstanbul’da gerçekleştirdiği görüşmelere bizzat katılan Vali Kaldırım, oluşturduğu kaynaklarla, şahsi olarak futbolcular ve mükellefleriyle cansiperane yaptığı görüşmelerle bu işte başrol oynadı.

Tıkanan ve açılması zor olarak görünen dosyalarda büyük özveri gösteren Vali Kaldırım, TFF nezdinde lisansların çıkması adına da büyük emek verdi.

ADI GİBİ ASİLHAN!

Yine bir diğer alkışı hak eden isim de Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan. Şehre Elazığspor’un varlığını yeniden hatırlatan ve İstanbul’da çok ince görüşmelere imza atarak tahtanın açılmasında büyük gayretleri olan Asilhan Arslan, taraftarların kalbine kazındı.

Hakimiyet Gazetesi olarak Vali Kaldırım ve Elazığ TSO Başkanı Arslan’ı verdikleri büyük mücadeleden ötürü takdir ediyoruz.