Elektrik sorunu çözülmek üzere!

Bordo-Beyazlı kulübün ve Elazığ Atatürk Stadyumu'nun elektrik problemi için önemli girişimlerde bulunan yönetim, problemi çözmeye oldukça yakın

Elektrik sorunu çözülmek üzere!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de büyük sıkıntılar yaşayan ve Karabükspor ile birlikte ligin dibine demir atan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, saha dışında da büyük mücadeleler veriyor. FIFA ve TFF nezdinde mücadeleye devam eden Bordo-Beyazlı ekibimizin, en büyük problemlerinden biri olan elektrik konusunda ise sevindirici haberler geliyor.

13 Eylül’de AKSA yetkilileri tarafından ödeme yapılmaması nedeniyle kesilen elektriklerin, çok yakın bir sürede açılacağı bilgisine ulaşıldı.

Hakimiyet Gazetesi’nin Elazığspor’a yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre Bordo-Beyazlı ekibimiz, AKSA’ya ciddi miktarda bir ödeme gerçekleştirdi ve arada ufak pürüzlerin kaldığı, elektriklerinin yeniden açılmasının ise an meselesi olduğu öğrenildi.

Bordo-Beyazlı camianın son yıllardaki en büyük problemi olan elektrik kesintisi probleminin önüne geçmeyi planlayan İrfan Yumakgil Başkanlığı’ndaki Yönetim Kurulu, bu sıkıntının Elazığspor’un gündemine bir daha gelmemesi için yoğun çaba içinde.

Yine edinilen bilgilere göre Pazar günü oynanacak olan Gazişehir Gaziantep maçında yaşanan problemden dolayı kesik olan Atatürk Stadyumu elektriklerinin, mutlak suretle açılacağı bildirildi.