Elaziz Belediyespor, Şanlıurfa'da

TFF 3. Lig 3. Grup'un 7. Haftası'nda Karaköprü Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz karayoluyla Şanlıurfa'ya gitti

Elaziz Belediyespor, Şanlıurfa'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup’un 7. Haftası’nda Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın son çalışmasını bugün kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamlayan temsilcimiz, öğlen sonu takım otobüsüyle Şanlıurfa’ya gitti. Temsilcimizde zorlu maç öncesi eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3. Lig’e yükselen Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’da ise, Elaziz Belediyespor maçı öncesi eksik futbolcu bulunmuyor.

Yarın saat 14.30’da Şanlıurfa Siverek Firkan Tüysüz Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Van Bölgesi C Klasman Hakemi Safa Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Diyarbakır Bölgesi’nden Suat Fidan ile Recep Ekin yapacaklar. Zorlu mücadelede 4. hakemlik görevini ise Ağrı Bölgesi’nden Muhammed Sevim üstlenecek.

Bu mücadele öncesi temsilcimiz 8 puanla 10. sırada yer alırken, Şanlıurfa Karaköprü Bld. 7 puanla 11. basamakta bulunuyor.