Elaziz Belediyespor kimsesiz çocukları mutlu etti

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, sosyal sorumluluk projelerinin 5. ayağını gerçekleştirdi

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elaziz Belediyespor kimsesiz çocukları mutlu etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, sosyal sorumluluk projelerinde hız kesmiyor. Daha önce galibiyet primlerini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan, Gazi Huzurevi’ndeki yaşlılarla bir araya gelerek moral veren ve Yatılı Erkek Kuran Kursu öğrencilerine kurban bağışında bulunan, Down Sendromlu gençlerle bir araya gelen temsilcimiz, son olarak Çocuk Esirgeme Yurdu’nda kalan çocuklara moral verdi.

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Harput Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette kimsesiz çocuklar futbolcu ağabeyleriyle uzun uzun sohbet etme fırsatı buldular. Kırmızı – Lacivertli kulüp tarafından çocuklara, forma ve futbol topu hediye edildi.

“PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK”

Elaziz Belediyespor olarak sosyal sorumluluk projelerinin 5. ayağını gerçekleştirdiklerini söyleyen Kulüp Müdürü Metehan Kaçar, “Bundan sonraki süreçte sadece futbol değil, sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verme gayretinde olacağız. Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın öncülüğünde, kulüp başkanımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bu projelerin devamını getireceğiz” dedi.

“ELAZİZ BELEDİYESPOR’U TEBRİK EDİYORUM”

Elaziz Belediyespor’u sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemden dolayı tebrik eden Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, “İnşallah takımımızın başarısını bir üst ligde de takip edeceğiz. Ben çok mutlu oldum ziyaretten dolayı. Hem çocuklarımızın morali yerine geldi, hem de futbolcu kardeşlerimiz motive oldu. Belediye Başkanımızın nezdinde yönetimimizi, teknik heyeti ve futbolcuları kutlar, başarılar dilerim” şeklinde konuştu.