Elaziz Belediyespor 3 puan için İstanbul'da

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz, TFF 3. Lig 2. Grup'un 2. Haftası'nda Alibeyköyspor'un konuğu olacak

Elaziz Belediyespor 3 puan için İstanbul'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 2. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, yarın Alibeyköyspor ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta Kemerspor 2003 karşısında hayal kırıklığı yaratan ve sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz, Alibeyköyspor karşısına telafi için çıkacak. Zorlu maç için bu sabah 07.55 uçağıyla İstanbul’a geçen ve konakladığı otele yerleşen Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı – Lacivertli ekibimizde Halil İbrahim Yazğılı sakatlığı, Furkan Yiğit ise cezası nedeniyle sahada olamayacak.

HAKEM KASTAMONU BÖLGESİ’NDEN

TFF 3. Lig 2. Grup’un 2. Haftası’nda oynanacak olan Alibeyköyspor – Elaziz Belediyespor maçını Kastamonu Bölgesi C Klasman Hakemi Emre Kaan Çalışkan yönetecek. Çalışkan’ın yardımcılıklarını Çorum Bölgesi’nden Muhammed Said Emre Alagöz ile Bolu Bölgesi’nden Hakan Erkan yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise Sivas Bölgesi’nden Yusuf Ziya Gündüz görev yapacak.

FIRSATI OLAN KAÇIRMASIN!

Elaziz Belediyespor Kulübü’nden yarın oynanacak olan Alibeyköyspor maçı için İstanbul’da ikamet eden taraftarlara çağrıda bulunuldu ve destek istendi.

Yarın saat 16.30’da başlayacak olan Alibeyköyspor – Elaziz Belediyespor maçına İstanbul Alibeyköy Stadı ev sahipliği yapacak.