Elaziz Belediye uzatmada yıkıldı!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, uzun süre önde götürdüğü maçta son dakikada yediği golle Kemerspor 2003 ile berabere kaldı

Elaziz Belediye uzatmada yıkıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 




Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 18. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, Kemerspor 2003 ile deplasmanda karşılaştı. Saat 13.30’da Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda oynanan ve Kocaeli Bölgesi C Klasman Hakemi Ömer Tolga Güldibi’nin düdük çaldığı maça temsilcimiz; Engin, Enver Abdullah, Eren Can, Burak Kavlak, Batuhan, Nihat, Cenk Cengiz, Mazlum, Ali Akburç, Arif Şahin ve Gökhan Aydaş onbiriyle çıktı.

Maça etkili başlayan ve ilk dakikalardan itibaren oyunu rakip yarı sahaya yıkan temsilcimiz aradığı golü 43’te yeni transferi Gökhan Aydaş’la buldu ve soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi.

İkinci yarıda oyun ve skor üstünlüğünü son bölüme kadar korumayı başaran kırmızı – lacivertli ekibimiz 90+6’da Doğukan Kaya’nın golüne engel olamayınca mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından temsilcimiz puanını 21’e çıkartmasına rağmen 15. sıradaki yeri değişmedi. Kırmızı – Lacivertliler 19. haftada Alibeyköyspor’u konuk edecek.