Elazığspor yeni başkanını seçti

Tetiş Yapı Elazığspor Olağanüstü Genel Kurulu'nda 83 delegenin oyunu alan Hacı Murat Yümlü, Bordo-Beyazlı ekibin yeni başkanı oldu

Elazığspor yeni başkanını seçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tetiş Yapı Elazığspor’da Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirildi. Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan Genel Kurul’a 87 delege katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurul’a tek liste ile gidildi.

Delegelerin takdiri ile Olağanüstü Genel Kurulun Divan Başkanlığı’na Galip Belhan, Divan Üyeliklerine ise Erhan Eren Kurnaz ile Coşkun Kamaç seçildi.

“ÖZLENEN ELAZIĞSPOR’U YAŞATACAĞIM”

Olağanüstü Genel Kurul’da delegelere hitaben bir konuşma yapan yeni başkan Hacı Murat Yümlü, “Başkan olmadan Elazığ’a geldim ve benimi taşın altına koydum. Ben bir Elazığ sevdalısıyım. Değişik dönemlerde Elazığspor yönetiminde görevler yaptım. Sporda tecrübeliyim. Kulüp nasıl yönetilir biliyorum. Geniş bir çevreye sahibim. Seçimlerimde kesinlikle yanlış yapmayacağım. Öyle bir takım yapacağım ki özlenen Elazığspor’u sizlere yaşatacağım. Verdiğim sözlerin sonuna kadar arkasında duracağım” şeklinde konuştu.

“KAMP PROGRAMIMIZ HAZIR, HOCAMI HAZIRLADIM”

Transfer tahtasının önündeki engeli kaldırmak için çabalayacaklarını söyleyen TY Elazığspor Başkan Adayı Hacı Murat Yümlü, “İnşallah Elazığ’ı 6-7 aya kadar hak ettiği yere getirmeyi düşünüyoruz. Belediye başkanımız arkamda olacağını söyledi. Kamp programımı, hocamı hazırladım. Transferlerimi Allah nasip ederse Salı, Çarşamba, Perşembe bitireceğim. 45 Milyon TL’lik borç var. Bir de 15 Milyon TL bu sezonun bütçesi var. Bunun %40’ına kadar bedenimi koydum. İş adamlarımızın destekleri mutlaka lazım. Sıkıntı takımı kurmak değil, sıkıntı borçlar” ifadelerini kullandı.

Yümlü’nün konuşmasının ardından kapalı zarf usulü seçim gerçekleştirildi. 87 delegeden 83’ünün oyunu alan Hacı Murat Yümlü, Bordo-Beyazlı ekibin yeni başkanı oldu.

YÖNETİM KURULU

Hacı Murat Yümlü Başkanlığı’nda TY Elazığspor’da yönetim şu isimlerden oluştu;

Hacı Murat Yümlü, M. Zafer Yetiş, Tahir Tunç,  Murat Beytekin, Bayram Gündoğdu, Mustafa Güngör, Feti Ahmet Eren, Necati Altunbaş, Hakan Yüksel, Burhan Taneli, İbrahim Gök, Seden Şenyüz, Fatih Çiftçi, Murat Güneş, Mehmet Ercan, Tuncay Aksakal, Alper Künkül, Aziz Erol, Haşim Ayverdi, Emrah Aydemir, Yavuz Akın, Cahit Kuran, Reşit Görkem Murat, Yunus Genç ve Sait Tel.

DİSİPLİN KURULU

Kutluhan Aba, Sabri Dönmez, Macit Yıldırım.

DENETLEME KURULU

Metin Akgün, Batuhan Yetiş, Anıl Tunç.