Elazığspor'un TFF ve UEFA'yla dansı başlıyor!

Elazığspor'da Malili futbolcular İdrissa Diarra ve Moussa Bagayoko'nun menajerine verilen 30 Mayıs tarihli kulüp senedinin ödenmediği ortaya çıktı

Elazığspor'un TFF ve UEFA'yla dansı başlıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Yaşadığı maddi sıkıntılardan bir türlü kurtulamayan Bordo-Beyazlı ekibimiz Birevim Elazığspor’da bu kez de Malili futbolcular Diarra ve Bagayoko’nun menajeri Burak Puhaloğlu’na verilen ancak ödenmeyen senet ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre geçtiğimiz sezon başında altyapıdan profesyonel yapılarak A Takım’a kazandırılan Moussa Bagayoko ile Idrissa Diarra’nın menajeri Burak Puhaloğlu’na yaptığı masraflara karşılık olarak 80 Bin TL’lik Elazığspor Kulübü Derneği’nin kaşesinin basılı olduğu senet verildi.

20 Mayıs 2019 tarihli senet için ödeme süresi geçtiğimiz günlerde dolarken, Elazığspor Kulübü’nden herhangi bir ödeme yapılmaması üzerine senet protesto edildi. Elazığspor’a yeni bir transfer yasağı ve sonrasında kulüp lisansının askıya alınması gibi bir çok problem çıkarabilecek olan bu olayla ilgili  menajer Burak Puhaloğlu’nun avukatı aracılığı ile yasal işlem başlatıp, senedi Türkiye Futbol Federasyonu’na ileteceği bilgisine ulaşıldı.

Ara transfer döneminde Bordo-Beyazlı renklere bağlanan 22 futbolcudan yerli ve yabancı isimlerin de önümüzdeki günlerde süreci TFF ve UEFA nezdine taşıması bekleniyor.