Elazığspor'un geleceği bu toplantıya bağlı!

Elazığspor'da yaşanan ekonomik krizden çıkmanın yolları görüşülecek

Elazığspor'un geleceği bu toplantıya bağlı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Tarihinin en zor günlerini geçiren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un geleceği konusunda oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. Elazığspor Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil ile ARGE ve Proje Sorumlusu Çağdaş Yurt, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Sermin Balık’ı TBMM’deki ofisinde ziyaret ettiler. Mecliste yapılan toplantıda Elazığspor’un geleceği masaya yatırıldı. Ankara’da yapılan toplantıya Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil, Elazığspor ARGE ve Proje Sorumlusu Çağdaş Yurt ile birlikte iş adamları katıldı. İlimiz Milletvekilleri Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ve Gürsel Erol Ankara dışında oldukları için toplantıya katılamazken, bu isimler toplantı öncesi Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil ile telefonda görüşerek Elazığspor için atılacak olan her adımda yanlarında olacaklarını belirttiler. Toplantıda Elazığspor’un geleceği için atılacak olan adımlar konuşuldu. Projelerin hayata geçirilmesi, Elazığspor’a kalıcı gelirlerin sağlanması ve Bordo-Beyazlı Kulübün artık sıkıntılı süreçler yaşamaması için faydalı bir toplantının yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

BODRUM’DA MEHMET AĞAR’LA GÖRÜŞME

Ankara’da yapılan toplantının ardından Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil ve yönetim kurulu üyeleri Bodrum’a geçti. Bodrum’daki ekibe Elazığspor Sportif Direktörü Tuncay Akgün de katıldı. İrfan Yumakgil ve ekibi burada Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ile bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantıda öncelikli olarak Elazığspor’un transfer tahtasının yanı sıra gündeme ve geleceğe dair birçok konu başlıkları ele alındı.

BAŞKAN YANILMAZ DA KATILACAK

Ankara’da ve Bodrum’da yapılan görüşmelerin ardından son toplantının ise bu akşam yine Ankara’da yapılacak. Toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın da katılacağı bildirildi.

Toplantıda Elazığspor için kısa orta ve uzun vadede neler yapılabileceği, sıkıntıdan nasıl kurtulabileceği gibi konular masaya yatırılacak.