Elazığspor'u bekleyen büyük tehlike!

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, transfer tahtasının açılması için gerekli miktarı açıklarken, Alpaslan Öztürk dosyasındaki sıkıntının kendilerini korkuttuğunu söyledi

Elazığspor'u bekleyen büyük tehlike!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig’de sıkıntılı günler geçiren ve bu sıkıntılı süreçten çıkmanın yollarını arayan Birevim Elazığspor’da, bir yandan da FIFA ve TFF nezdinde devam eden dosyaların akıbeti büyük merak konusu. Birevim Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, gündemde olan dosyalara ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Alpaslan Öztürk dosyasına ayrı bir parantez açtı ve transfere engel borç miktarını değerlendirdi.

TRANSFER TAHTASINA ENGEL BORÇ NE KADAR?

Türkiye Futbol Federasyonu’nda nezdinde transfere engel borcun 17 Milyon TL olduğunu ifade eden B. Elazığspor Başkanı Öztürk, “Biliyorsunuz Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) kalktı. UÇK kalkmadan önce aldığımız son miktar 17 Milyon. Şu anki Elazığspor’a göre devasa bir rakam. 14 Milyon civarında da yabancı oyuncuların alacağı var. 30 Milyon küsür futbolcu ailesine borcumuz var. Bizim derdimiz bunu eritmek. 67 kişinin imzasına ihtiyacım vardı kulüp lisansı için 59’unu aldım, 8’ini alamadım ve -3 yedim. O 8 kişi de ayıp etti. Daha bu saate kadar FIFA’dan bir ceza yememişiz bu bir başarıdır” dedi.

ÖZTÜRK: “ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ BUNLAR”

Alpaslan Öztürk davasının 31 Ekim’de görüldüğünü dile getiren Öztürk, “Oradan ne çıkacağını tahmin edemiyorum. Avukatta gönderdik ama FIFA Disiplin Kurulu açıklama yapmadı. Orda biraz tedirginliğim var. Standard Liege ile sözleşmesini feshetmiş, Türkiye’de futbolcu bitmiş, Alpaslan Öztürk’ü kulübe yapıştırıyorlar. kulübe 2 dönem transfer yasağı gelirse bunun telafisi yok. Bir de diyelim Alpaslan’a 1 Milyon Euro ceza çıktı. Kulüp olarak da demişsin ki ben kefilim bu paraya. Böyle bir şey olmaz, yapılmaz. Türkiye’de futbolcu mu bitti. Alpaslan Öztürk’ten ceza gelir diye dışardan Köksal Yedek alacağını alıyor. Alpaslan Öztürk’ün temliği verilip Köksal Yedek’in üzerinden Alpaslan da parasını tahsil ediyor. Şeytanın aklına gelmez bunlar. Kulüp resmen bombalanıyor. Bu dosyadan ne çıkacağını bilmiyorum. Uykularım kaçmış benim” ifadelerini kullandı.