Elazığspor taraftarı ümitsiz!

Hakimiyet Gazetesi olarak bordo-beyazlı renklere gönül veren taraftarlara 'Takımın ligde kalma ümidini nasıl görüyorsunuz?' diye sorduk

Elazığspor taraftarı ümitsiz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Furkan Doğan

Spor Toto 1. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren ve son iki haftayı gol atamadan puansız kapatan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’un durumunu taraftarlara sorduk. Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulunan taraftarların büyük bir çoğunluk takımın ligde kalabileceğine inanmıyor. Bordo-Beyazlı renklere gönül veren isimlerin düşüncüleri şöyle;

Muhammed Ercan (27): Temennimiz Elazığspor’umuzun bu ligden düşmemesi ama bence tutunamaz bu ligde. Çünkü Elazığspor’un çok hakkı yendi. Gerek yönetim gerek futbolcular Elazığspor’a çok ihanet etti.

Bahadır Emre Soran (19): Elazığspor’un bu gidişle ligde kalması zor. Takımda ruh yok. Oyuncularda yetenek var ama o istek, o potansiyel yok. Daha çok bir silkelenmemiz lazım. Kendimize gelmemiz lazım. Takımı ateşleyecek şey tribündür ve Elazığspor tribünü yok olmuş durumda. Eskiden satdyumda kapalı gişe maçlarımızı oynarken, şimdi 100 kişiyle izliyoruz. Çok kötü bir şey hayırlısı olur inşallah.

Oğuzhan Çakmak (21): Elazığspor bence cidden sıkı tutunursa kalabilecek bir güce sahip. Başkanımız Selçuk Öztürk’e güveniyoruz. Sadece oyuncuların biraz istekli olması lazım. Ligde kalacağımızı düşünüyorum ben.

Metehan Erbek (17): Elazığspor bu ligde kalamaz. Gerek taraftar olsun gerek futbolculardan yönetimden her yerden Elazığspor’a sahip çıkılmıyor.

Berkay Burak Yetiş (18): Temennimiz kalması ama kalmaz büyük ihtimalle. Çünkü futbolcularda ruh yok. takımımıza şehrin ileri gelenleri sahip çıkmıyor. Takıma taraftar da sahip çıkmıyor. Yani biz her hafta Şanlıurfa’ya gidiyoruz. 1-2 otobüsle Şanlıurfa’ya gidiyoruz. Şanlıurfa yerine yakınımızda Malatya’ya gitseydik Adana Demirspor maçını veya farklı maçları biz binlerce taraftar giderdik ve 3 puanla ayrılırdık. O yüzden takım inşallah ligde kalır. Temennimiz o.

Erdoğan Zorlu (26): Elazığspor’un gönlümüz ligden kalmasına yana ama Elazığspor’un sıkıntılarından dolayı ligde kalma oranı çok düşük. Elazığspor’umuzun sıkıntısı ne maddi ne manevi gerçek sıkıntısı stadyumun yıkılması hem taraftar hem takım olarak motivasyon düşüklüğü yaşadı. Bu yüzden Elazığspor’umuz zor durumda kaldı. Yani önemli maçları dışarda oynadık. Bu halde bu ligde kalmak çok zor.

Muhammed Talo (18): Elazığspor bu ligde kalamaz. Takıma sahip çıkmama durumları var. Teknik sorunlar var. Taraftar sorunu var. Bu halde çok zor ligde kalmamız.

Mehmet Sait Sümer (18): Elazığspor bu ligde kalmaz. Çünkü bu şehirde bu şehrin takımına sahip çıkan yok. Elazığspor çok sömürüldü.