Elazığspor iki isme teklif götürecek!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, yeni sezonda transfer tahtasını açmanın planlarını yapıyor, liste de yavaş yavaş oluşmaya başladı

Elazığspor iki isme teklif götürecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig’de mücadele eden ve yeni sezon için iddialı bir ekip kurmanın gayretinde olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, transfer listesi de oluşturulmaya başladı. Bordo-Beyazlı ekibimizin Teknik Direktör Levent Eriş’in direktifleri doğrultusunda listesini belirlemeye başladığı, bu futbolcularla sezonların tamamlanmasının ardından görüşme yapılacağı Hakimiyet Gazetesi spor servisince öğrenildi.

 

İŞTE O İSİMLER:

Mustafa Eskihellaç

1997 Trabzon doğumlu olan Mustafa, futbolculuk kariyerine Hekimoğlu Trabzon’da başladı. Yeni Malatyaspor’un gençleştirme programı kapsamında Teknik Direktör Erol Bulut tarafından transferi gerçekleştirilen Mustafa, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Elazığspor’a kiralandı. Sergilediği başarılı performansla taraftarın takdirini kazanan sol kanat oyuncusu 2 kez rakip fileleri havalandırma başarısı da gösterdi. Elazığspor’un TFF 2. Lig’e düşmesiyle Boluspor’a kiralanan genç kanat oyuncusunu başkan Selçuk Öztürk’ün çok istediği ve kadroya dahil edilebilmesi için tüm yolların deneneceği spor servimize gelen bilgiler arasında.

Dersim Sahan Kaynak

Yine Mustafa Eskihellaç gibi Elazığspor’un Yeni Malatyaspor’dan kiraladığı Dersim Sahan Kaynak da yeni sezon öncesi transfer listesinde yer alıyor. Bordo-Beyazlı ekibimizin TFF 2. Lig kadrosunda da düşünülmesine rağmen Yeni Malatyaspor tarafından, Yeşilyurt Belediyespor’a kiralanan genç oyuncu, Malatya ekibinde mutsuz olması nedeniyle sözleşmesini feshetti. Yeni Malatyaspor’dan kiralık formülü ile kadroya katılması planlanan Sahan’ın Elazığspor’a gelmeye sıcak baktığı biliniyor.