'Elazığspor için elimden geleni yapacağım'

Elazığspor'un genç futbolcusu Mertan Caner Öztürk, bugün düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu

'Elazığspor için elimden geleni yapacağım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’in 5. Haftası’nda Cuma günü Balıkesirspor Baltok’u konuk edecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da genç futbolcu Mertan Caner Öztürk, bugün düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

3’te 3 yaptıklarını ve güzel bir seri yakaladıklarını belirten Elazığspor’un genç golcüsü Mertan Caner Öztürk, “Balıkesirspor’u da yenerek 4’te 4 yapacağız inşallah. Balıkesirspor’u yenersek ilk iki için çok büyük avantaj sağlayacağız. Haftalar ilerledikçe rakiplerle puan farkı artacak. Üst ile alt arasında kopmalar olacak. Bu haftada taraftarımızın desteğiyle galip geleceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“DAHA İYİSİNİ YAPABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM”

Forvet hattındaki takım arkadaşlarının kaliteli isimler olduğuna dikkat çeken genç oyuncu, “Aramızdaki rekabet her zaman sahaya olumlu yansıyacaktır. Rekabetin olduğunu hissediyoruz. Bu her zaman faydalı olacaktır” diye konuştu.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın şans verdiği süre içinde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını kaydeden Mertan, “Her zaman mücadele ederim. Savaşmaktan kaçmam. Yapım bu şekilde. Hocamız şans verdikçe Elazığspor için elimden geleni yapacağım. Daha da üstüne koyacağımın farkındayım. Daha iyisini yapabileceğimi düşünüyorum. İnşallah bu sezon hem Elazığspor, hem de benim için iyi geçer” dedi.