Elazığspor hocasını arıyor!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, Armağan Turhan'la yapılan görüşmenin ardından akşam saatlerinde tecrübeli çalıştırıcı Levent Eriş'le de masaya oturacak

Elazığspor hocasını arıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta üst üste aldığı yenilgilerin ardından teknik direktör Sefer Yılmaz’la yollarını ayıran ve gündemine aldığı isimlerle görüşmeler gerçekleştiren Bordo-Beyazı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’da, son olarak tecrübeli teknik direktör Levent Eriş’le masaya oturuldu.

Orhan Kaynak, Ümit Özat ve Mustafa Özer gibi isimlerle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alamayan Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, pazartesi akşamı Ankara’da alt liglerin tecrübeli çalıştırıcı Armağan Turhan’la görüşmüş ve görüşme olumlu sonuçlanmıştı. Başkan Öztürk bu akşam ise yine bir başka tecrübeli teknik adam Levent Eriş’le masaya oturacak. Teknik Direktör seçiminin yapılan görüşmelerin ardından netlik kazanması bekleniyor. Akşam saatlerinde gerçekleşecek görüşmenin tüm detaylarını web sitemizde olacak…

ARMAĞAN TURHAN KİMDİR?

2 Aralık 1959 Erzincan doğumlu olan Turhan, teknik direktörlük kariyerine İstanbul Feriköyspor’da başladı. Daha sonra sırasıyla Eyüpspor, Alibeyköyspor, Vefaspor, Fatih Karagümrük, Fenerspor, Nazilli Bld., Bağcılarspor, İstanbulspor, B. Tepecikspor, Alanyaspor, Çine Madranspor, Bağcılarspor, 24 Erzincanspor ve son olarak yine Büyükçekmece Tepecikspor takımlarında çalıştı.

LEVENT ERİŞ KİMDİR?

17 Eylül 1962 İzmir doğumlu olan tecrübeli çalıştırıcı, İzmirspor ile adım attığı teknik direktörlük kariyerinde; Manisaspor, Kayseri Erciyesspor, Mersin İdman Yurdu, Altay, Diyarbakırspor, Samsunspor, Adana Demirspor, Giresunspor, Boluspor, Adanaspor, Bucaspor, Manisa FK, Gümüşhanespor, Fethiyespor ve son olarak yine Adanaspor takımlarını çalıştırdı. Bu sezon turuncu – beyazlı ekibin başında 8 maça çıkan Eriş, 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetlik bir seri yakaladı. Son olarak Ümraniyespor’la oynanan ve 2-1’lik yenilgiyle sonuçlanan maçın ardından Levent Eriş, Adanaspor’dan istifa etti.