Elazığspor Gönülleri'nden anlamlı destek

Bordo-Beyazlı kulüp, derneğin aldığı bilet basım makinasıyla önemli bir yükten daha kurtulmuş oldu

Elazığspor Gönülleri'nden anlamlı destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kurulduğu günden bu yana Elazığspor kulübüne önemli katkılarda bulunan Elazığspor Gönüllüler Derneği, şimdi de bordo beyazlı kulübün önemli bir ihtiyacını giderdi. Ekonomik olarak zor günler geçiren ve bu nedenle maddi anlamda desteğe ihtiyacı olan bordo beyazlı kulübe bir katkı daha sunan Elazığspor Gönüllüleri Derneği, iç saha maçlarında kullanılmak üzere maç bileti basım makinası satın alarak kulübe hediye etti. Daha önce iç saha maçlarında satışa sunulacak kağıt biletlerin basımı için anlaşma yaptığı matbaaya bir bedel ödemek zorunda olan Elazığspor kulübü, bilet basım makinasının alınmasının ardından kendi maç biletini kendisi basacak. Elazığspor Gönüllüleri Derneği başkanı Eren Kurnaz, bordo beyazlı kulübün ihtiyacı olan ve alındıktan sonra da ekonomik olarak kulübe katkı sunacak olan bilet basım makinasının alımında katkı sunan dernek üyelerine teşekkür ederek, kulübe hayırlı olmasını diledi.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU

1 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak karşılaşmanın biletleri saat 10.00’dan itibaren satışa çıktı.  Birevim Elazığspor-Vanspor FK maçı bilet fiyatları şöyle;

Maraton Tribün : 15.00 TL

Misafir Tribün:   18.00 TL

Müsabakanın biletleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan bilet gişesi ve PARK 23 AVM’de bulunan Elazığspor Store mağazasından satışa sunulacak.