Elazığspor, erteleme maçına çıkıyor

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, erteleme maçında yarın Bayburt Özel İdarespor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek

Elazığspor, erteleme maçına çıkıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 1. Haftası’nda oynanması gereken ancak rakibin büyük bir futbolcu topluluğunun Covid-19’a yakalanması nedeniyle ertelenen Bayburt Özel İdarespor – Elazığspor maçı bugün oynanacak. Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz, Bayburt’ta konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Son haftalarda aldığı galibiyetler ve güzel futbolla beğeni toplayan temsilcimiz, zorlu maçın da mutlak favorisi durumunda. Bordo-Beyazlı ekibimizde sakatlığı devam eden Ömer Yıldız bugünkü maçta forma giyemeyecek. Kastamonuspor maçında sakatlanan Fırat Sefa Öncü de kadroya dahil edilmedi. Muhammed İldiz’in ise sahada olması bekleniyor.

DÜDÜK OKAN KAYATAŞ’TA

Yarın oynanacak olan müsabakayı Çanakkale Bölgesi Klasman Hakemi Okan Kayataş yönetecek. Kayataş’ın yardımcılıklarını Eskişehir Bölgesi’nden Gürcan Dönmez ile Balıkesir Bölgesi’nden Mert Baykal yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Eskişehir Bölgesi’nden Süleyman Bahadır.

MUHTEMEL ONBİR

Teknik Direktör Levent Eriş’in maçta; Ahmet Doğan, Hebat Alan, Ömer Faruk Aydemir, Onur Alsu, Tufan Kelleci, Kadir Taşoğlu, Kadir Bekmezci, Murat Ceylan, Cengizhan Akgün, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Muhammed İldiz onbirine şans vermesi bekleniyor. 24 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak olan maça Bayburt Genç Osman Stadı ev sahipliği yapacak.