ELAZIĞSPOR, ELAZIĞ'IN MESELESİDİR

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık,Hakimiyet Gazetesine yaptığı açıklamada, '' Elazığspor yalnız belediyenin meselesi değildir.'' dedi.

ELAZIĞSPOR, ELAZIĞ'IN MESELESİDİR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol KARA/Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Hakimiyet Gazetesine açıklamalarda bulundu.

Balık,yaptığı açıklamada,’’ Elazığspor üzerinden siyasetçilerin yıpratılmasını  doğru bulmuyorum. Elazığspor’un kurtuluşunu yalnızca siyasetçilerden ve seçilmişlerden beklemek yanlış. Şehrin bütün katmanlarının bu konuda fedakârlık yapması gerekir.’’dedi.

 

BELEDİYENİN MESELESİ OLSAYDI KULÜP BAŞKANI BELEDİYE BAŞKANI OLURDU

Elazığspor üzerinden siyaset yapmayı doğru bulmadıklarını dikkat çeken Sermin Balık,”Elazığspor hepimizin değeri. Elazığspor üzerinden siyasetçileri yıpratmayı da doğru bulmuyorum. Elazığspor’un kurtuluşunu yalnızca siyasetçilerden seçilmişlerden beklemek yanlış. Şehrin bütün katmanlarının bu konuda fedakârlık yapması gerekir.  Bu yalnızca siyasilerin meselesi değil. Bu yalnızca Belediyenin de meselesi değil. Bu Belediyenin meselesi olsaydı kulüp Başkanı Belediye başkanı olurdu.’’dedi.

 

BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Milletvekili Balık,’’Elbette ki Belediye ve bizler destek vereceğiz . Önceki yönetimlere de Belediye çok büyük destek verdi. Bundan sonra yine verecek. Ama bu konu sadece siyasilerin konusu değil. Bu bütün Elazığ ile kaldırılacak bir yük. Elazığspor şehrin en büyük değeri. Sorunları yanlızca siyasilerin çözmesi mümkün değil. Biz kalıcı çözüm bulmanın gayreti içindeyiz. Biz üzerimize düşenin en iyisini yapacağız.” diye konuştu.

 

ASLA BAŞARAMAYACAKLAR

Son günlerde yaşanan ekonomik olaylar hakkında da açıklamalarda bulunan Milletvekili Sermin Balık,’’15 Temmuz’da kanla yapamadıklarını bugün dolar üzerinden yapmaya çalışanlar şunu unutmamalı ki, Asla başaramayacaklar. Bu Millet çok kara kışları atlattı. Bunun da üstesinden gelecek güce sahip. Sabırlı olmamız bir olmamız gerekir  diye konuştu.

 

EN BÜYÜK TERÖRİSTİ BARINDIRIP KULLANIYORLAR

ABD müttefikimiz ancak aynı düşüncelerde değiliz diyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık,” ABD’den FETÖ elebaşını istememize rağmen verilmedi. En büyük teröristi barındırıp kullanıyorlar.  Dolayısıyla kağıt üzerinde müttefik olan işlerine geldiği zaman müttefik görmedikleri çok net.  15 Temmuz’da çok büyük bir oyun oynandı halkımızın iradesi ve Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ile bertaraf edildi. Şu an dolar üzerinde ve ekonomi üzerinde oynanan oyun beklediğimiz bir şeydi.” dedi.