Elazığspor'dan, Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret

Birevim Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Öztürk, ziyarette gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu

Elazığspor'dan, Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Birevim Elazığspor’da, başkan Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize ziyarette bulundular. Başkan Öztürk’e ziyaretleri esnasında 2. Başkan Mehmet Kaya ile Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş eşlik etti.

“ELAZIĞ BASINI, DİĞER ŞEHİRLERDEN ÜST SINIFTA”

Ziyaret sonrası gazetemize gündeme ilişkin önemli açıklamalar yapan Birevim Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, “Yerel basınımıza yeteri kadar değer verilmiyor. Bizde buna manevi anlamda bir katkı sağlamak için yerel gazetelerimizi ziyaret edeceğiz. Bizim için yerel gazetelerimiz çok önemli. Yeri geliyor Elazığ’ın, yeri geliyor bizim Elazığspor’un dertlerini anlatan bir camia. Gerçekten de saygın gazetelerimiz var. Biz Türkiye’nin her tarafını geziyoruz oralarda da takip ediyorum ama biz yerel basında sınıf atlamış durumdayız. Biz Ahmet başkanımızın nezdinde Hakimiyet Gazetemizi de tebrik ediyoruz. Gerçekten güzel bir gazete çıkartılıyor, objektif haberleri var. Ayrıca da kendisiyle dostluğumuz var. Belediyesporumuz’un da başkanı. Ben geçen de ifade ettim. Elazığspor da, Elazığ Belediyespor da, basketbol takımımız da bizim. Hepsi Elazığ’ın renkleri. Hepimiz kenetlenip birbirimizin başarısı için mücadele etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

“BİRAZ DAHA DUYARLI OLUNMASINI İSTİYORUZ”

Forma kampanyasında gelinen son durumu da değerlendiren Öztürk, “Forma kampanyasında maalesef istediğimiz rakamlara ulaşamadık. Bu da bizi ciddi manada üzmüş durumda. Belediyespor’un da sıkıntılarının farkındayız Ahmet başkanımızla görüşüyoruz sürekli. Artık biraz daha duyarlı olunmasını istiyoruz. İnsanlar sadece Elazığspor’un, Elazığ Belediyespor’un tabelasına bakıp yargılarsa hoş olmaz. Bu sıkıntılı süreçte şehir kenetlenecek ki bu çıkmazdan bir an önce kurtulalım. Son 4 maç ciddi hüsran yaşadık. Taraftarlarımız haklı olarak tabelaya bakıyor. Bu taraftan içeriye baktığımızda, geçen akşam futbolcularımızla bir toplantı yaptık” diye konuştu.

“FUTBOLCULARA TATMİN EDİCİ BİR ÖDEME YAPMADIK”

Bizim il dışından gelen futbolculara verdiğimiz paraya başka takımlar sadece peşinat ödüyor diyen başkan Öztürk, “Benim dışardan getirdiğim oyuncular 200 ile 220 Bin TL arası. Bugün bir Murat Ceylan 200 Bin’e sadece peşinata gider. Cengizhan, Kadir Bekmezci normalde 400 – 450 Bin TL’ye oynuyor. TFF 1. Lig’de daha da fazla alabilirler. Biz bu kardeşlerimizi sembolik rakamlara transfer etmişiz. Hatırımıza gelmişler ama henüz daha tatmin edici bir ödeme yapmamışız. Bu ister istemez tabelaya yansır. Oyuncu mağlup geldiği zaman eline bir koz vermeyeceksin. Biz maalesef bu kozu veriyoruz” dedi.

“KÜFÜR İŞİNİ BIRAKSINLAR!”

Taraftarları da sert bir dille uyaran Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, “Futbolcular diyor ki; taraftarların tarafına gittiğimiz zaman hiçbir şeyimiz kalmıyor. Adamlara para vermeyeceğiz. Adamları komik rakamlara transfer edeceğiz, paralarını ödememişiz bir de küfür yiyorlar. Değerli taraftarlarımıza sesleniyorum: Küfür işini bıraksınlar. Elazığlı çocuklarımıza sahip çıkmak zorundayız. Gelen her taraftar onları kendi yerlerine koyacak. O küfürler bana edilse nasıl bir performans sergileyeceğim diye düşünmeleri lazım. Bu tip handikaplar yaşıyoruz. Lütfen toparlayalım kendimizi” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK RAKAM TAAHÜT EDENLER LÜTFEN YATIRSIN”

Forma kampanyasında büyük rakamların halen daha gelmediğini söyleyen Öztürk, “Rica ediyoruz büyük rakam taahhüt eden hemşerilerimiz bir an evvel yatırsın. Gerçekten zor durumdayız. Bir kampanya yapıldı. Bir beklenti içine girildi ve ödeme yapılmayınca ben sıkıntı yaşıyorum. Sonuçlara da yansıyor bu durum” dedi.

“FIFA DOSYALARINA FREN YAPTIRIYORUM”

Alpaslan Öztürk davasına ilişkin de değerlendirmeler yapan Selçuk Öztürk, “Bugün veya önümüzdeki hafta bir karar çıkacağını bekliyorum. Ben üstüme düşeni yine yaptım ve mahkemeye avukat gönderdim. Birebir savunmaya girildi. İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz. Elimden geldiğince FIFA dosyalarına fren yaptırıyorum. Şu ana kadar puan silme cezası yemedik. Sadece geçici transfer yasağı yedik. Onlar da bir başarıdır.  Karşı tarafa para yatırdığın zaman o yasağı kaldırabiliyorsun. Elimden geldiğince mücadele ediyorum. Onları da bir an önce yerine getirmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda başkan Öztürk, günün anısına gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Toprak’a Elazığspor forması takdim etti.