Elazığspor cephesi hakeme tepkili!

Teknik Direktör Sefer Yılmaz'ın maçın son bölümlerinde kırmızı kart görerek tribüne gönderilmesi nedeniyle basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yardımcı antrenör Nihat Emre Numanbayraktaroğlu, hakem Alparslan Şen'i eleştirdi

Elazığspor cephesi hakeme tepkili!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın ihraç edilmesi nedeniyle maç sonu gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yardımcı Antrenör Nihat Emre Numanbayraktaroğlu sahadaki mücadeleden memnun olduğunu belirtirken, penaltılarını vermeyen maçın hakemi Alparslan Şen’i eleştirdi.

Antrenör Nihat Emre Numanbayraktaroğlu, “İkinci yarıda çok iyi başladık. İstediğimiz şeyleri yapıyorduk. Pozisyonları da bulduk rakibe de pozisyonları vermedik. Tam da izleyemedik ofsayt pozisyonunu bilmiyorum. Rakipten geldi dedi ama sonra verdiği kırmızı kart iyice çileden çıkardı ama mücadele çok iyiydi. Bu mücadeleye devam edersek zaten daha iyi galibiyetlerle de devam ederiz” şeklinde konuştu.

“ÖMER’İN POZİSYONU KESİN PENALTIYDI”

Ömer Yıldız’ın oyundan alınması ve Trabzon Bölgesi Klasman Hakemi Alpaslan Şen’in yönetimi konusunda da konuşan Antrenör Numanbayraktaroğlu, “Penaltı değil de golü iptal etti. Yardımcının demesi zaten fauldü. Ama ikinci yarıda Ömer’in pozisyonuna arkadaşlarla baktık kesin penaltı. Onun etkisinde kaldı mı kalmadı mı, kaldı gibi gözüküyor. Penaltıyı verse biz öne gelsek etkili olduğumuzu gösteriyoruz. Mücadele çok iyiydi. Bu mücadeleye devam ettiğimizde 3 puanlar gelir Allah’ın izniyle. Ömer’in bileğinde hafif bir sakatlık vardı, maçtan öncede. Maçtan önce sakatlık olduğu için riske atmadık. Ondan sonrada pozisyona girdik. Bizde kişiler tabi önemli ama takım olarak bu isteği verdiğimiz müddetçe sıkıntı olmaz inşallah” dedi.