Elazığspor'a en büyük destek Çetin İnşaat'tan!

Çetin İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Öner Çetin 'Baba mirası olan Elazığspor'a faydalı olmuşsak ne mutlu bize' dedi…

Elazığspor'a en büyük destek Çetin İnşaat'tan!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her dönemde maddi ve manevi olarak Elazığspor’un yanında olan Çetin İnşaat A.Ş. forma kampanyasında taahhüt ettiği üzere 1.323 forma bedelini ilk olarak bordo-beyazlı kulübe teslim etmenin haklı gururunu yaşıyor…

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın başlatmış olduğu forma kampanyasına 1.323 forma alarak destek çıkan ve Elazığlı işadamları içerisinde en çok formayı satın alan Çetin İnşaat A.Ş zaman kaybetmeden kampanyanın ertesi günü söz verdiği parayı Elazığspor’un hesabına yatırdı.

Baba mirası olan Elazığspor’un maddi ve manevi olarak her daim yanında olacaklarını ifade eden Çetin İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Öner Çetin; “Bu iş gönül işi, gönlünden geçen herkesin Elazığspor’a destek olması lazım.” şeklinde konuştu.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ....

Babası Mehmet Çetin’in 2007 Sezonu’nda  Elazığspor 2. Başkanlığını yaptığını da hatırlatan Öner Çetin; “Babam 2007’de Elazığspor’da 2.Başkanlık yaptı. Eskiden beri Elazığspor’a desteğimizi esirgememişizdir. Babadan oğula Elazığspor sevdamız devam etmektedir. İşadamlarımız içerisinde en yüksek formayı biz aldık. İlk olarak gidip forma bedelimizi yatıranda biziz. 132 Bin 300 TL’yi hiç beklemeden Elazığsporumuzun hesabına yatırdık. İnşallah baba mirasımız olan Elazığsporumuza faydalı olabilmişizdir. Bu iş gönül işi, gönlünden geçen herkesin Elazığspor’’a destek olması lazım. Ben buradan bu kampanyayı başlatarak Elazığspor’a büyük maddi kaynak sağlanmasına vesile olan Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na da sizlerin aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum.” dedi.