Elazığlı hemşerimiz Nüket Küçükel'e önemli görev

Nisa Yılmaz/Elazığlı hemşehrimiz Nüket Küçükel Ezberci Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyeliğine atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla yeni görevine atanan Küçükel Ezberci'nin atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elazığlı hemşerimiz Nüket Küçükel'e önemli görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Önemli çalışmalara imza atan Elazığlı hemşehrimiz Nüket Küçükel Ezberci önemli bir göreve atandı. Hemşehrimiz Nüket Küçükel Ezberci Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyeliğine atandı. Birçok önemli görevde bulunan ve görevlerini başarıyla sürdüren Küçükel Ezberci’nin atama kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca görevinden alınırken, Bakan Yardımcılıklarına Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı atandı.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığına ise Hasan Suver getirilirken, Rekabet Kurulu Üyeliğine ise Ayşe Ergezen'in atamaları yapıldı.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine Burhan Ayar ve Mehmet Uygun, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Murat Halit Durceylan ve Muhammet Safa Topuz atandı.

Sağlık Bakanlığında açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Adem Keskin, Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına ise Şahin Aybal getirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı İsa Sertkaya ile Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Erdemir görevlerinden alındı.