Elazığlı futbolcuların talibi çok!

Spor Toto 1. Lig'de küme düşen Birevim Elazığspor'da yaşanan belirsizlik ortamını da fırsat bilen kulüpler futbolculara teklif yağdırıyor

Elazığlı futbolcuların talibi çok!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’e veda eden ve gelecek yıl TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Birevim Elazığspor’da gelecek yılın planlaması büyük belirsizlik konusu. Bu durumu fırsat bilen kulüpler Bordo-Beyazlı formayı giyen Elazığlı futbolculara teklif götürüyorlar.

Geçtiğimiz sezonun formda Elazığlılar’ı kaleci Ahmet Doğan ve Kadir Taşoğlu’na Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig ekipleri kancayı atarken, yine forma şansı buldukları maçlarda ellerinden geleni yapan sağ bek Murathan Özen ile orta saha Eren Çinkılınç’a Spor Toto 1. Lig’den ciddi talipler var.

Yine bu isimlerin yanı sıra kaleci Emrah Gür, stoper Onur Alsu, orta saha oyuncuları Enes Batın Kaplan, Erhan Çinar ve forvet Ömer Yıldız’a TFF 2. Lig ve 3. Lig’den bir çok takım teklifte bulundu.

Bordo-Beyazlı ekibimizde gelecek planlaması sağlıklı bir şekilde yapılmadığı takdirde Elazığlı futbolcuların başka takımlara transfer olmaları bekleniyor.