ELAZIĞ VALİSİ ERKAYA YIRIK, HAKİMİYET GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ

Kübra Kabukçu/Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Elazığ Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti.

ELAZIĞ VALİSİ ERKAYA YIRIK, HAKİMİYET GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Vali Erkaya Yırık, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Vali Yırık yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Geldiğim günden itibaren bana ilgi gösteren Elazığ’ın basın mensuplarını kutluyorum. Basın bayramı vesilesiyle gazetelerimizi ziyaret ediyorum. Elazığ’da basınımız kendisine düşen görevi önemsiyor . Üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. İnşallah hep birlikte yönetimin iyi olması için, insanlarımızın mutlu olması ve ihtiyaçlarının giderilmesi için birlikte çalışacağız.” dedi.

DEVLETİMİZ BÜTÜN İMKANLARINI TAHSİS EDİYOR

Vali Yırık, “Elazığ, doğal güzelliği ile daha yüksek yerlerde olması gereken illerimizin başında geliyor. Devletimizin Elazığ’a yakın bir ilgisi var. Ciddi yatırımları var. Malumuz 24 Ocak tarihinde bir deprem yaşandı. O andan itibaren devletimiz  geçmişte olduğu gibi ziyadesiyle imkanlarını tahsis etmiştir. Tahsis etmeye de devam ediyor. İnşallah 24 Ocak’ın enkazlarının ve yıpranmışlıklarını devletimizin ilgisiyle gidereceğiz. Yapılan yatırımlar da bunu ortaya koyuyor.” diye ifade etti.

VATANDAŞLARIMIZ DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIYOR

Elazığ Valisi  Erkaya Yırık, “Elazığlı vatandaşlarımız kuşku duymasınlar, devletimizin şefkati Elazığ’ın üzerindedir. İnşallah kalan eksiklikleri de birlikte gidermeye çalışacağız. Pandemi süreci dünya da bitmiş değil. Dolayısıyla pandeminin 3 tane hassasiyeti var. Birincisi maske, ikincisi fiziksel mesafe, üçüncüsü ise hijyen konusudur. Vatandaşlarımız dikkat etmeye çalışıyor. Toplu olan yerlerde herkes aynı düzeyde hassasiyet göstermesi gerekiyor. Belki ihmal edilen yerler var. Dikkat edersek, sonuç daha iyi olacaktır.” dedi.

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ise yaptığı açıklamada, “Sayın valimize bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Elazığ’ın gündemi ile alakalı oldukça faydalı bir görüşme gerçekleştirdik.” dedi.