ELAZIĞ VALİSİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM'A TEŞEKKÜR

İl Sağlık Müdürü  Doç. Dr. Cahit POLAT, Koronavirüs salgını kapsamında hayatları pahasına fedakarca mücadele eden sağlık çalışanlarına  her türlü desteği sağlayan ve son olarakta Park Dedeman Otel'inin tahsisine öncülük eden İlimiz Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım'a ve Park Dedeman Oteli sahibi Ballıca ailesine teşekkür etti.

ELAZIĞ VALİSİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM'A TEŞEKKÜR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doç. Dr. Cahit Polat, “Tüm dünyada olduğu gibi ülke olarak ta zorlu bir süreçten geçmekteyiz. Halkımızın malumudur ki Elazığ olarak sağlık çalışanlarımızla birlikte ilimizdeki deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalıştığımız sırada bu kez de tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de baş gösteren Koronavirüs salgını ile mücadele etmekteyiz. Bu mücadelenin baş mimarları sağlık çalışanlarımızdır. Hayatımız pahasına her türlü riski göze alarak 7x24 saat görevimize devam etmekteyiz. Bu süreçte bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan ve diğer tüm paydaş kurumları organize ederek bizlere destek veren sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’a ve emeği geçen herkese ilimizdeki tüm sağlık çalışanları adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Sayın Valimiz gece gündüz demeden fedakarca yanımızda yer almış ve tüm taleplerimize anında cevap vererek, sağlık çalışanlarımıza sağladığı imkanlarla bizlere moral ve motivasyon kaynağı olmuştur. Sayın Valimiz son olarak ta Park Dedeman Otelinin sağlık çalışanlarının tahsisine öncülük ederek, bizlere olan desteğini bir kez daha ortaya koymuştur.” dedi.

Elazığ Park Dedeman Oteli’nin örnek bir davranışla sağlık çalışanlarının yanında yer aldığını belirten Doç. Dr. Polat “ Deprem süresince kurtarma ekiplerine kapılarını açan ve akabinde şu an içinde bulunduğumuz Koronavirüs salgını nedeni ile 72 odalı otellerini Nisan ayı sonuna kadar sağlık çalışanlarımıza tahsis eden Park Dedeman Oteli sahipleri Ballıca ailesinin şahsında sayın Ahmet Ballıca’ya çok teşekkür ederim. Örnek bir davranışa imza atarak, sağlık çalışanlarımıza çok anlamlı bir yardımda bulunmuşlar ve bizlere güç vermişlerdir ” şeklinde konuştu.

Koronavirüs salgın hastalığının yayılmasının önlenmesinde halkımıza çok önemli görevler düştüğünün altını çizen İl Sağlık Müdürü  Doç. Dr. Cahit Polat, “ Vatandaşlarımız Kronavirüs salgınının seyrini günlük olarak Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın yapmış olduğu basın açıklamalarından takip etmektedirler. Gerek sayın bakanımız ve gerekse de Bilim Kurulu Üyelerimizin ortak açıklamalarında hastalığın önlenmesinde en önemli görevin vatandaşlarımıza düştüğü önemle vurgulanmaktadır. Burada vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak bizlere yardımcı olmalarını önemle belirtmek istiyoruz. Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü olarak her türlü tedbiri almış bulunmaktayız. Olası sorunlara anında müdahale etmekteyiz. Sağlık çalışanlarımız hayatları pahasına sizlerin yanında olmak üzere canla başla görev yapmaktadırlar. Hem sizlerin hem de sağlık çalışanlarımızın hayatları davranışlarınıza ve kurallara uymanıza bağlıdır. Desteğiniz arkamızda olduğu sürece bu badireyi de atlatacağımızdan şüphemiz yoktur. Sağlık Bakanımızın ve diğer yetkili kurumların resmi açıklamalarında belirtilen kurallara uymanız hayati önem taşımaktadır. Biz sizler için buradayız ve başaracağız. Bunun başka yolu yok ve çözüm olarak tek alternatif sizlerin kurallara bağlılığı yönündeki desteğinizdir” şeklinde ifade etti.