ELAZIĞ TSO ŞAMPİYONLARA 20.000 TL ÖDÜL VERDİ

Geçtiğimiz ay içerisinde okullar arası futbol şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Kaya Karakaya Spor Lisesi futbol takımı sporcuları idareci ve öğretmenleri Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Meclis Başkanı Ahmet Yaşa ile bir araya geldiler. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Şampiyon takımımıza 20.000 tl ödül verdi.

ELAZIĞ TSO ŞAMPİYONLARA 20.000 TL ÖDÜL VERDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MECLİS BAŞKANI YAŞA: GENÇ SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ, DESTEK OLMAYI BİR GÖREV BİLDİK

Kaya Karakaya Spor Lisesi okullar arası futbol şampiyonasında Türkiye şampiyonluğunu elde etmesinin ardından 4-10 nisan tarihleri arasında Sırbistan’ ın başkenti Belgrad’ da düzenlenecek ve 24 ülke takımının katılacağı Dünya Şampiyonasında ülkemizi Milli Forma ile temsil edecek.

Sırbistandaki Dünya Şampiyonası öncesi Antalya’ da 10 günlük bir kamp dönemi geçirecek olan şampiyon takımımızın sporcu, idareci ve öğretmenleri kabulünde bir değerlendirme yapan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Yaşa;’’Kaya Karakaya Spor Lisemizin genç sporcuları Türkiye Şampiyonu olarak göğsümüzü kabartmışlardır, takımımızın Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olması bizler için ayrı bir gurur vesilesi olmuştur. Genç kardeşlerimizin bu başarısına kayıtsız kalamazdık, bizlerde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Dünya Şampiyonası öncesi kardeşlerimizi ödüllendirmek ve moral vermek adına imkanlarımız ölçüsünde bir destekte bulunalım istedik ve kendilerini 20.000 tl para ödülü ile ödüllendirdik. Bu başarıları şehrimiz adına gurur vericidir, dolayısıyla şampiyon takımımıza verdiğimiz bu desteği bizler bir lütuf değil, görevimiz olarak içselleştirdik ve gençlerimize destek olduk.’’ dedi.

Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi Müdürü Levent Sancar ise ziyarette yaptığı değerlendirmede:’’Okulumuz ve sporcularımız adına Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamıza verdikleri destekten dolayı, Meclis Başkanımız Ahmet Yaşa ve Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan beye tüm meclis ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum, bizler inşallah Dünya Şampiyonasında da hem şehrimizi hem ülkemizi layıkı ile temsil edecek ve güzel bir netice ile dönmenin gayreti içerisinde olacağız, Elazığ ticaret ve Sanayi Odasına bizlere verdikleri destekten dolayı tekrar teşekkür ediyorum.’’dedi.

Kaya Karakaya Spor Lisesi Müdürü Levent Sancar daha sonra Elazığ ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Yaşa’ ya bir teşekkür plaketi takdim etti.