ELAZIĞ TSO KARARLILIKLA İŞ DÜNYASININ YANINDA YER ALIYOR

COVID-19 sürecinin olumsuz etkileri nedeniyle Elazığ TSO Meclisi Videokonferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Elazığ TSO'nun kararlılıkla iş dünyasının yanında yer almaya devam edeceğini ifade etti.

ELAZIĞ TSO KARARLILIKLA İŞ DÜNYASININ YANINDA YER ALIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İŞ DÜNYASI VE ŞEHRİN BEKLENTİLERİ ÖNCELİĞİMİZDİR

Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar toplantının açılışında yaptığı konuşmada şu değerlendirmelerde bulundu: “Tüm dünya ile birlikte Ülkemizin de içinden geçmekte olduğu bu zor dönemde; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin yazılı olarak tüm Oda ve Borsalara talebi üzerine Meclis Toplantılarımız başta olmak üzere Odamızın diğer ilgili kurullarının toplantılarını yeni bir düzenleme gelene kadar Videokonferans yöntemi ile yapacağız.

Toplantımızın gündem maddeleri doğrultusunda Odamızın tüm hizmetleri ve yapılan çalışmalarını değerlendireceğiz. Kısa sürmesini umduğumuz bu dönemi en verimli şekilde geçirme hususunda aylık olarak toplantılarımızı aksatmadan inşallah devam ettireceğiz.

21 Ağustos tarihinde yayınlanan yeni Teşvik Düzenlemesi ile ilgili olarak ilimizin bir mağduriyeti söz konusu. Bu hususla ilgili olarak Oda Başkanımız detaylı bilgiler verecektir.

Yine toplantımızın gündem maddeleri içerisinde yer alan diğer önemli bir konu olan Meslek Komite Toplantılarımızın etkinliği ve verimliliğinin artırılması hususunda da tüm Meclis Üyelerimizin daha aktif ve yönlendirici olmalarını bekliyoruz.

İş dünyamız başta olmak üzere tüm halkımızın gerek deprem felaketi gerekse içinden geçmekte olduğumuz COVID-19 sürecinde Odamızdan büyük beklentileri bulunmaktadır. Talep makamı olan Odamız hiçbir alanı aksatmadan bu talep ve beklentileri ilgili mercilere bugüne kadar iletmiş ve iletmeye devam etmektedir.

Odamız Meclis olarak, yüz yılda bir yaşanan bu iki büyük felaket karşısında üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmenin vicdani huzuru içerisindeyiz.

Bu hassas dönemde tarihe not düşen Odamız girişimleri ve çalışmaları için ben hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Başkan Yaşar’ın açılış konuşmasının ardından, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okunarak, çalışmalar hakkında Meclis Üyelerine bilgiler verildi.

Toplantının gündem maddelerinin görüşülmesi ve Serbest Kürsü bölümünde Meclis Üyelerinin görüş ve önerilerinin değerlendirilmesi ile toplantı sona erdi.