ELAZIĞ TSO AKADEMİ 2019 YILI EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Elazığ TSO Akademi 2019 Yılı Eğitim Takvimi, Verilen 15 Eğitimle Tamamlandı.

ELAZIĞ TSO AKADEMİ 2019 YILI EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde hizmet vermeye başlayan Elazığ TSO Akademi, başta üyelerine ve toplumun tüm kesimlerine yönelik olarak 2019 yılı içerisinde güncel konular başta olmak üzere mesleki gelişim hedefi olanlara ücretsiz 15 ayrı eğitim verdi.

Elazığ TSO Akademi, 2019 yılı eğitimlerini ABİGEM işbirliği ile düzenlerken, eğitimleri konusunda uzman bir kadrodan aldı. Verilen 15 eğitime, Elazığ TSO Üyeleri, STK temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar, Eğitim kurumları ve öğrenciler katıldı. Eğitimlere yaklaşık 450 kişi katılırken 2020 yılı eğitim takvimi de büyük bir titizlikle oluşturuldu.

GÜNÜMÜZDE PAZARLAMA HİÇ OLMADIĞI KADAR KONUŞULMAYA BAŞLANDI

Tamamlanan eğitimlerin ardından ABİGEM Uzmanlarından Nişantaşı Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Zeki Yüksekbilgili: “Günümüzde işletmelerin en büyük problemi ürettikleri ürünü satabilmek. Üretmek değil satmak asıl kabiliyet haline geldi. Bu sebeple pazarlama hiç olmadığı kadar çok konuşulmaya başlandı. Son eğitimimizde de pazarlamayı ve pazarlamanın değişen çehresini anlattık. Pazarlama denince insanlar sadece tanıtımı düşünüyorlar ancak ürün, fiyat, dağıtım ve tanıtım bir araya geldiği zaman pazarlama oluşur. Bizler de eğitimlerimizde bu 4 ana başlık altında pazarlamayı anlattık” dedi.

ELAZIĞ TSO AKADEMİ ŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ BİR KAZANIMDIR

Eğitimler için genel bir değerlendirmede bulunan Yüksekbilgili: “Elazığ’da iki ayrı kitlemiz var, bir tarafta iş hayatından vakit ayırıp işlerini ve kendilerini geliştirmek için yoğun bir şekilde gelenler, diğer tarafta ise bu tarz eğitimlere uzak olan ancak hevesli üniversite öğrencileri geliyor. Öğrencileri buraya çekebiliyor olmak da Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir başarısı. Övünerek şunu da eklemek istiyorum; gittikçe artan bir katılımcı sayımız oldu, bu da bizlere Elazığ’ın eğitime verdiği önemi gösteriyor” dedi.