Elazığ sporundan Suriye'ye lanet

Elazığ'ın profesyonel ve amatör lig ekipleri ortak mesajlarla Suriye rejimini lanetledi

Elazığ sporundan Suriye'ye lanet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor, Elazığ Belediyespor, Elazığ İl Özel İdarespor, Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 33 askerimizin rejim unsurlarınca şehit olmaları sonucu Suriye’ye lanet yağdırdı. Yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi;

ELAZIĞSPOR

Suriye'nin İdlib bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırısı sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

ELAZIĞSPOR KULÜBÜ

ELAZIĞ BELEDİYESPOR

YIKIL, KAHROL SURİYE

Suriye İdlib’deki hain saldırıda şehit olan kahraman mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza yüce yaradandan acil şifalar diliyoruz.

Yüce Mevlam...

Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, dinimize, şanımıza ve şerefimize göz dikenlere fırsat verme, kazdıkları kalleş tuzaklarda boğ inşallah.

#ElazığBelediyesporFK

ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESPOR

Suriye’nin İdlib bölgesinde yürütülen güvenlik faaliyetleri sırasında Suriye tarafından hain hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Allah Milletimize sabırlar versin.

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü

FIRAT ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ

İdlib’de askeri güçlerimize alçakça düzenlenen hava saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Harput Dibek Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü

ELAZIĞ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU

Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan Rahmet, Ailelerine Sabırlar Diliyoruz. Başımız sağolsun.

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu