Elazığ Mercedes Pop-up Store Beklentileri Karşıladı

Tamer ÖREN - Gelecek Otomotiv Satış Müdürü Mahmut AK ' Olumsuz hava koşullarına rağmen vatandaşlarımızın ilgisi beklentilerimizi karşıladı' dedi.

Elazığ Mercedes Pop-up Store Beklentileri Karşıladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8-14 Nisan tarihleri arasında  Elazığ Kültür Park’ta Elazığlıların beğenisine sunulup en son model merdeces araçların  test etme imkanına sahip oldukları  Mercedes Benz Pop-up Store günleri sona erdi. Birbirinden çarpıcı modelleri ve kalitesiyle her otomobil severin rüyasını süsleyen Mercedes’ler vatandaşlardan tam not alırken,  Malatya Gelecek Otomotiv yetkilileri de Elazığ’dan mutlu bir şekilde ayrıldı. Elazığ Pop-up Store günlerini değerlendiren Gelecek Otomotiv Satış Müdürü  Mahmut AK “ Şirketimizin 25. yıla özel ürettiği  e-cabrio modeli Türkiye’de tek şuan, bölgemiz için  biraz spesifik bir araç ama; yine de vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bayağı bir test sürüşü bu aracımızda  yapıldı. Pop store’umuza ilgi fena değildi. Malum bir iki gün Elazığ’da yağış vardı. Hava şartlarından dolayı biraz etkilense de  yine de beklentilerimizin altına düşmedik. Bir iki tane  ikinci el araç satışı gerçekleştirdik. Yine sıfır araçlar için satışa dönüşebilecek birkaç tane sıcak görüşmelerimiz oldu. Yerimiz çok güzeldi. Kültür Park’ta verilen hizmetler çok güzeldi. Müşterilerimizle birebir ilgilenme fırsatımız oldu. Önceliğimiz doğru zamanda doğru yerde doğru kişilerle bir araya gelebilmekti bunu da başardığımızı düşünüyorum. Elazığ,  Mercedes’i  seven bir ilimiz. Pazarı da küçümsenecek bir pazar değil” diye konuştu.

AK, ayrıca  9-15 Mayıs arasında  Park 23 AVM’de  hafif ticari araçlarda  X Class pick-up ve Vito modellerini Elazığ halkıyla buluşturacaklarını söyledi.