Elazığ Karakoçan, Batman Petrol karşısında

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, haftaiçi Ziraat Türkiye Kupası'nda elediği rakibiyle bu kez lig maçında kozlarını paylaşacak

Elazığ Karakoçan, Batman Petrol karşısında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, haftaiçi Ziraat Türkiye Kupası’ndan 1-0’lık skorla elediği Batman Petrolspor ile bu kez lig maçında karşılaşacak. 17 Ekim Cumartesi günü Doğukent Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

 

HAKEM VAN’DAN

MHK tarafından yapılan atamalara göre Mavi-Beyazlı Ekibimiz Elazığ Karakoçan’ın Cumartesi günü saat 14.00’te Doğukent Stadı’nda Batman Petrolspor ile oynayacağı maçı Van Bölgesi Klasman Hakemi Cihan Ölmez yönetecek. Hakem Ölmez’in yardımcılıklarını ise Hatay Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri’nden Ömer Yüzer ile Konya Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri’nden Metin Uçar yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Şanlıurfa Bölgesel Lig Hakemleri’nden Birkan Altındaş olacak.

BAŞKAN KAYMAK’A 75 GÜN HAK MAHRUMİYETİ

Elazığ Karakoçan FK Başkanı Tuncay Kaymak’a, PFDK tarafından 75 gün hak mahrumiyeti cezası geldi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 15 Ekim 2020 tarih ve 11 sayılı toplantısında almış olduğu karar şöyle;

ELAZIĞ KARAKOÇAN FK başkanı TUNCAY KAYMAK'ın, 11.10.2020 tarihinde oynanan KARŞIYAKA-ELAZIĞ KARAKOÇAN FUTBOL KULÜBÜ Misli.com 3. Lig 3. Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 75 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 8.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına” karar verilmiştir.