Elazığ'ın stadyumlarında sona doğru!

Elazığ Atatürk Stadyumu'nun yıkılması sonrası yerine yapılması planlanan 20 Bin seyirci kapasiteli Yeni Şehir Stadyumu'nda tribün çalışmalarına geçildi

Elazığ'ın stadyumlarında sona doğru!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ’da yeni stadyumların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Elazığ Atatürk Stadyumu’nun geçtiğimiz sezonun ara döneminde yıkılmasının ardından hızla başlanılan yeni şehir stadyumunda artık tribünler yükselmeye başladı. Toplamda 128 Milyon 368 Bin TL’ye mâl olacak Elazığ Yeni Şehir Stadyumu’nda stadyum tribünlerinin demir aksamı ve beton döküm işleri tamamlandı.  20 Bin seyirci kapasitesine sahip olacak Elazığ Yeni Şehir Stadyumu’nun 2021 Yılı Ağustos ayında tamamlanması hedefleniyor. Tamamlandığında bir kompleks halinde hizmet vermeye başlayacak olan Elazığ Yeni Şehir Stadyumu’nda, ticari alanların yanı sıra otopark, spor salonu, kafeterya ve mağazalar gibi sosyal donatı alanları da yer alacak.

DOĞUKENT’TE KOLTUK MONTESİ KALDI

Yeni Şehir Stadyumu tamamlanıncaya kadar Elazığspor ve Elazığ Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak Doğukent Stadı’nda da çalışmalar %99 tamamlandı. Gelecek sezondan itibaren faaliyete girmesi planlanan 2.650 seyirci kapasiteli butik statta çim serim işlemi ve tribünler de tamamlandı. Geriye sadece tribünlere koltuk monte işlemi kaldı.

EREN: “YAKINDA TAKIMLARIMIZIN HİZMETİNDE”

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren konuya ilişkin olarak, “Her iki stadyumumuz da yakında takımlarımızın hizmetinde olacaktır” dedi.