ELAZIĞ'IN BİLAL HOCASI

ELAZIĞ'IN BİLAL HOCASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde asla taviz vermediği, sadakati, samimiyeti ve fedakarlığını her zaman ispat etmiş siyasi kimliği yanında her kesimden samimi dostlukları olan Prof. Dr. Bilal Çoban’ın geçtiğimiz hafta Güney Çevre yolunda kaza yaptığını, aracının takla atarak su kanalına uçtuğunu, bu büyük kazaya rağmen Rabbimizin lütfuyla kazayı ufak tefek sıyrıklarla atlattığını ve bir süredir evinde istirahat ettiğini biliyorsunuz.

Prof. Dr. Bilal Çoban, akademik titrine rağmen, kibir ve gururdan uzak yaşayan, halkımızın acı ve tatlı günlerinin şahidi ve ortağı olarak sürekli içlerinde, onların sohbet ve mütevazı sofralarında kendini mutlu hisseden ve bunu siyaset için değil memleket insanına olan sevdası gereği yapan bir akademisyen, bir gönül insanı ve dava adamı…

İçtenliği, samimiyeti ve zaman zaman kendisini bile eleştirebilen sağlam bir karakter ve özgüveni ile şehrimizin yetiştirdiği önemli bir değer olan Bilal Çoban’ın MHP’yi tırnaklarıyla kazıyarak ilimizde önemli bir noktaya getirdiğini ve seçimleri kazanmaya ramak kalacak bir seviyeye ulaştırdığını da biliyoruz.

İnandığı davası uğruna aday olduğu her seçimde, kendi öz varlık ve gayrimenkullerini kullandığı ve önemli maddi kayıplar yaşadığı halde bundan asla şekvacı olmamış, her bir seçimde hedefe bir adım daha yaklaşmasına ve teşkilatların kendisini yalnız bırakmalarına ve hatta ötekileştirme gayretlerine rağmen davasına sadakatten asla geri durmamış Bilal Hoca, ilimizde parti tabanı ile birlikte şahsi oy potansiyeline sahip iki kişiden biri olma unvanını koruyan önemli bir siyasi figür olmaya devam ediyor.

Birkaç kez milletvekili olma imkân ve fırsatını geri çeviren ve şehre Belediye Başkanı olarak daha çok hizmet edeceği kararlılığı ile yola devam eden Bilal Hoca, bundan sonra siyasette nasıl bir pozisyon alır, hedefinde bir değişikliğe gider mi bilmeyiz ama inandığımız odur ki MHP, Bilal Çoban ile şehirde favori bir parti haline gelmiştir ve bunun bir karşılığı  ayrıca  vefası olmalıdır.

Bilal Hocamıza tekrar geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.