Elazığ İl Özel İdare'den anlamlı organizasyon!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz İl Özel İdare 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi

Elazığ İl Özel İdare'den anlamlı organizasyon!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kağan İnal

Eskiden Elazığ basketboluna hizmet etmiş sporcular ile dostluk maçı yapan Elazığ İl Özel İdarespor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Önceki akşam İl Özel İdare Spor Salonu’nda düzenlenen gösteri maçının ardından kulüp yetkilileri tarafından oyunculara çiçek verildi ve tatlı ikramı yapıldı. Dostça başlayan müsabaka, yine dostça 29-29’luk eşitlikle son buldu.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, gösteri maçının ardından günün anlam ve önemini binaen bir açıklama yaptı.

SABUNCU: “BÖYLE BİR TAKIMA SAHİP OLMAK BİZİ MUTLU EDİYOR”

Sabuncu açıklamasında; “Biz İl Özel İdare Bayan Basketbol Takımı olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir etkinlik ve mesaj oluşturmak istedik. Geçmiş yıllarda Elazığ’da çeşitli kulüplerde basketbol oynamış basketbolun veteranları dediğimiz grupla profesyonel takımımız arasında bir dostluk ve günün anlamına yönelik bir karşılaşma gerçekleştirdik. Gerçekten kadınlar adına Elazığ’da böyle bir basketbol takımına sahip olmak ve bunu profesyonel ligde üst sıralara iddialı şekilde taşımaya çalışmak ve bu sporu Elazığ’ın hizmetine sunarak seyircisiyle ve organizasyoncusuyla gündemde tutmak bizi gerçekten mutlu ediyor. Eski basketbolcularımızı da tanıyoruz. Böyle bir etkinlikle şehrimizdeki basketbol olayını vatandaşlarımıza tekrar hatırlatmak istedik. Hem de bu vesileyle tüm sporcu kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak istedik. İnşallah şiddetsiz, kavgasız ve sorunsuz bir yaşamları olur. Katılan eski sporcularımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” diyerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.