Elazığ İl Özel İdare, Birevim'le imzaladı!

Herbalife Nutration Kadınlar Basketbol Süper Lig ekibi Elazığ İl Özel İdare, Birevim'le isim sponsorluğu için resmi anlaşmaya vardı

Elazığ İl Özel İdare, Birevim'le imzaladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan ve bu sezon Herbalife Nutration Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Elazığ İl Özel İdare, isim sponsorluğu için anlaştığı Birevim firması ile resmi sözleşme imzaladı.

Önceki akşam Double Tree ByHilton’da düzenlenen lansman törenine Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın başdanışmanı Nazif Bilginoğlu, Birevim İcra Kurulu Başkanı Mahir Orak, Birevim Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Uçar, yöneticiler, teknik heyet, sporcular ve basın mensupları katıldı.

Lansman töreninde açıklamalarda bulunan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Birevim firması Elazığ sporunun her zaman yanında, her zaman destekçisi. İsim sponsorluğu ile Elazığ İl Özel İdare Bayan Basketbol Takımımız’ın daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum” dedi.

Gerçekleştirilen imza töreni ile birlikte kulübün ismi resmen Birevim Elazığ İl Özel İdare oldu. Günün anısına ayrıca Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından Birevim İcra Kurulu Başkanı Mahir Orak ve  Birevim Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a forma takdim edildi.

LANSMAN'DAN HAKİMİYET OBJEKTİFLERİ'NE YANSIYANLAR