ELAZIĞ'I TANITTIK

Erol Kara/Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, İstanbul 'da yapılan tanıtım günlerinde Elazığ Hakimiyet Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

ELAZIĞ'I TANITTIK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağar, “Bu etkinlikleri eleştirinler gelip burayı görürse yanlış düşüncelerinden arınırlar ve bir Elazığlı olarak çok mutlu olurlar” dedi.

KİMSE ENDİŞE ETMESİN

Ağar, kur baskısı ile ilgili bir soruya ise,” Bu ay enflasyon yüksek geldi. Ama önümüzdeki aydan itibaren düşük gelecek. O yüzden endişe etmesinler. Bu yeni bir savaş türü ama biz çok başaralı bir sınav verdik Allah’ın izniyle tekrar büyümeye devam ederek gideceğiz.” Şeklinde yanıt verdi.

ELAZIĞ’IN BÜTÜN YÖNLERİNİ TANITMAYA ÇALIŞTIK

Ağar, “Önceden hazırlanmış bir tanıtım programı Elazığ‘ın kültürel varlıklarını tanıtmaya yönelik bir faaliyet. Elazığ’ın bütün yönlerini tanıtmaya çalıştık. Etkinlikler çok yoğun geçiyor. Ben faydalı olacağını zannediyorum.’’ dedi.

ESNAFLAR İKİNCİ ÜRÜNLERİNİ GETİRDİ

Ağar, “Tanıtım günlerinde buraya gelen esnaflar ikinci ürünlerini getirdiler. Bence çok faydalı oldu. İnşallah esnaflarımız için çok bereketli satışlar olur. Bu etkinlikleri eleştirinler gelip buraya görürse yanlış düşüncelerinden arınırlar ve bir Elazığlı olarak çok mutlu olurlar diye düşünüyorum.” dedi.

ÇOK BAŞARILI BİR SINAV VERDİK

13 Ağustos sabahından itibaren ciddi bir kur baskısı ile üzerimize geliyorlar diyen Zülfü Tolga Ağar, ‘’Ama gördüğünüz gibi bu kur baskısını durdurduk. Bundan sonrada tekrar büyümeye geçeceğiz’’ dedi.

SURİYE’YE RANT İÇİN GİRMEDİK

Tolga Ağar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük bir Dünya lideri olduğuna işaret ederek, Suriye’ye rant için girilmediğini savunarak, “Oradaki insanları koruyabilmek için mücadele verdik. Hatta onların güvenliğini sağlayabilmeyi çalıştık ve kendi sınır güvenliğimizi alçak terör örgütüne karşı korumak için aldık. Bunun haricinde hiçbir düşüncemiz olmadı ve bütün Dünya insafa geldi bütün önerilerimizi kabul etti. Sayın Erdoğan’ın İdlip ile ilgili girişimleri bütün Dünya tarafından taktir edildi” şeklinde konuştu.