ELAZIĞ GENELİNDEKİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİNE ETKİNLİK

Başak MERAL GÜNDÜZ/Sportive Mağazası Elazığ genelindeki Beden Eğtimi Öğretmenlerine Fırat Halı  Sahada  etkinlik düzenledi.

ELAZIĞ GENELİNDEKİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİNE ETKİNLİK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığsporun eski futbolcularından bir dönem de antrenörlük yapan şu anda da Sportıve Mağazasının genel sorumlusu Erhan Gündüz gazetemize yaptığı açıklamada ”Amacımız Elazığ genelindeki tüm Beden Eğitimi Öğretmenlerini bir araya toplayarak istişare halinde bulunmak.

Köy okullarımıza yardım amaçlı araç gereçler ve malzeme yardımında bulunmak istiyoruz. Okullardaki araç gereçleri topları tamir edip ihtiyaç sahibi okullara vermek için girişimlerde bulunuyoruz” dedi.

 

Gündüz ”Spor Tabanları Birlikleri olarak Beden Eğitimi Öğretmenlerini bir araya getirmek istedik iletişime geçtik. Elazığ genelindeki okullarımıza neler yapabiliriz dedik. Müsabakalarda gerekli olan ihtiyaçlar oldukça fazla.. Forma, tozluk, top... Bizlerde bu konuda maddi manevi destek olmaya çalışacağız. Mesela atletizm ayakkabısı Elazığ’da yok ihtiyaç dahilinde mağazamıza getireceğiz. Spor taban birlikleri için tedarikçi firma olmak istiyoruz. Okuldaki öğrencilere daha iyi bir ortam sağlamak adına mağaza olarak elimizden geleni yaparız yeter ki çocuklarımız kahvelerden tabletlerden uzak dursun spora yönelsin” dedi.

 

Mağaza sahiplerinden Osman Gökçe ise yaptığı açıklamada ”Etkinliğimizin sebebi özellikle köy okullarımıza yardımda bulunmak. Okullarımızdan geri dönüşler oldu ve ihtiyaç dahilinde gereken yapılacak. İleride daha farklı organizasyonlarda görüşeceğiz teşekkür ederiz” dedi.