ELAZIĞ'DAN YÜKSELEN ENDER MARKA: HARPUT DİBEK

Harput Dibek Kahvesi Mobil Stant Satış Noktasından Kafeterya Franchise Sistemine Geçerken Sektöründe Hızlı ve Emin Adımlarla İlerliyor!

ELAZIĞ'DAN YÜKSELEN ENDER MARKA: HARPUT DİBEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2015 yılından itibaren tüketicisiyle buluşup gönüllerde taht kurmuş bir marka Harput Dibek. Türkiye’de rakipleri gibi İstanbul, Ankara ya da İzmir gibi büyükşehirlerde kurulmadı. Doğu’nun şirin şehri Elazığ’da üretilen Harput Dibek, hem Türkiye’ye hem de birçok Avrupa ve Arap ülkesine ürün gönderimi ve satış etkinliklerine devam ediyor.

İlk otantik “kahve evi” pilot uygulamasını 7 Eylül 2019, Cumartesi günü, Cenub-i Garbî yani Kafkas Hükümeti’ne bir zamanlar başkentlik yapmış Kars ilinde başlattı.

Son yıllarda bayağı ünlenen Doğu Ekspresi ile birçok yerli ve yabancı turistin gözde ve gezilecek mekânı haline gelen Kars’taki Harput Dibek Kahve Evi açılış kurdelesini Kars Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sayın Nazif YÜCEL, Cumhuriyet Savcısı Sayın Erkan ALANOĞLU ve Harput Dibek Yön. Kur. Başkanı Sayın Soyer ORHAN Beyler birlikte kesti. Açılışta kurdele kesimi öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaları ise Kars Vaizi Yahya ALAKUŞTEKİN yaptı.  

Görünüm olarak Harput Süt Kalesi ile büyük benzerlik taşıyan Kars Kalesi’ne gidilirken turistler tarafından yoğun şekilde kullanılan Atatürk Caddesi, No:78 adresindeki Harput Dibek Kahve Evi, açılış sonrası tüm gün bütün müşterilerine kahve ikramını ücretsiz şekilde gerçekleştirdi. Kars halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Harput Dibek Kahve Evi açılışından sonra Kars Valisi Türker ÖKSÜZ’de ziyaret ederek hemşerileriyle birlikte kahve içmesi ve onlara hayırlı olsun temennisini iletmesi ile açılış sona erdi.