ELAZIĞ'DAN BİR MARKA DAHA MI?

ELAZIĞ'DAN BİR MARKA DAHA MI?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizi farklı sektörlerde başarı ile temsil eden ve her biri bir marka değeri olan şirketlerimiz ve firmalarımız var. Bunlar inşaat sektöründe yoğunlaşırken, eğitim gıda ile yöresel ürün ve çerez alanlarında da kendilerini gösteren firmalarımız öne çıkıyor.

Şimdilerde yerel olmakla birlikte ortaya koyduğu kurumsal yapı ve hizmet anlayışı ile önümüzdeki yıllarda ülke markası haline gelebilme potansiyeli gösteren firmalardan biri de Selo Usta markası.

Site İşhanı karşısında 6 metrekarelik bir tatlıcı dükkânı ile başlayan serüven şimdilerde şehrin geneline yayılmış onlarca şube ve marketlere kadar uzanan dondurma markası ile yavaş yavaş da olsa bir markanın müjdesini veriyor.

Evine tatlı ya da dondurma alan ve siparişini söyleyen her bir vatandaşa “önce şu ikramımızdan buyur” diyerek ücretsiz tadımlık tatlı ya da dondurma  ısrarından asla vazgeçmeyen, gönlü ve gözü tok olmanın ticaretine yansıttığı bolluk ve bereketin kıymetini bilen Selo Usta, ürün kalitesi yanında personelinin müşterilerine gösterdiği güzel tavırlar ile müşteri memnuniyetinden de tam not almayı başarıyor.

Vişne ve limonun bol olduğu bu günlerde hakiki vişne ve limon dondurması için uğranılacak tek adres Selo Usta. Bizce bir ezber bozun ve bu markayı deneyin. Haklı olduğumuzu göreceksiniz.